Рецепт Cочние курячі котлети з грудки фото

Cочние курячі котлети з грудки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Чеська кухня
Птах, Курка, Куряча грудка
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти сироїдіння
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Дуже прості в приготуванні, ніжні і соковиті курячі котлети з грудки в домашніх умовах - це завжди вдала ідея основного блюда на обід або вечерю для всієї родини. Пропоную і вам покуштувати їх!

Такий простий варіант, як приготувати соковиті курячі котлети з грудки, можна сміливо назвати "на швидку руку" . Мінімум інгредієнтів і часу, але в результаті виходить неймовірно апетитні і ніжні котлетки. Ніякого хліба, картоплі та інших добавок, які нерідко бувають в рецептах. Тільки фарш і (для соковитості) досить багато цибулі. Ось і весь секрет!

  • Куряча грудка - 1 кілограм
  • Яйце - 2 штуки
  • Цибулина - 3 штуки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець - 1 щіпка
  • Борошно - 100 грам (приблизно)
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
Cочние курячі котлети з грудки - фото крок 1
1. Всього 3 основних інгредієнта вам знадобляться, щоб на своїй кухні повторити цей простий рецепт соковитих курячих котлет з грудки. При бажанні ви можете також використовувати різні спеції, ароматні трави і свіжу зелень.
Cочние курячі котлети з грудки - фото крок 2
2. Насамперед вимийте грудку, пропустіть її через м'ясорубку. Очистіть цибулю, наріжте його великими шматочками і теж пропустіть через м'ясорубку.
Cочние курячі котлети з грудки - фото крок 3
3. Вбийте в фарш 1-2 яйця. Додайте сіль і спеції за смаком.
Cочние курячі котлети з грудки - фото крок 4
4. Як слід перемішайте все до однорідності. Ось такий ніжний фарш у вас вийде в результаті.
Cочние курячі котлети з грудки - фото крок 5
5. Сформуйте невеликі котлетки, обваляйте їх з усіх боків в борошні. Вона ніжніша, ніж панірувальні сухарі.
Cочние курячі котлети з грудки - фото крок 6
6. Розігрів на сковороді рослинне масло, смажте соковиті курячі котлети з грудки в домашніх умовах на середньому вогні до рум'яної скоринки. Перед подачею на стіл можна викласти їх на паперову серветку, щоб прибрати залишки масла.
Смачного!

Схожі рецепти