Соковиті курячі котлети з грудки
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви задумали приготувати на вечерю котлети, то зверніть увагу на цей простий і дуже поживний рецепт ароматних, соковитих курячих котлет з грудки. Готуються вони дуже швидко, і це плюс.
Пропоную чудовий рецепт, по якому дуже просто посмажити соковиті курячі котлети з грудки. М'якоть курки готується швидко. А після того як її порубають на маленькі шматочки, час її обсмаження скорочується до декількох хвилин. Чудовий цей рецепт ще й тим, що заготовлений фарш можна залишити в такому вигляді на кілька днів в холодильнику. Тоді, прибігши з роботи, ви за 15-20 хвилин Насмажити цілу сковорідку смачних повітряних котлеток. Залишиться тільки нарізати салат і подати його до столу. Погодьтеся, не кожен вечір є можливість готувати свіжі котлети. Скористайтеся цим рецептом. Вам обов'язково сподобається.
- Куряча грудка - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Куряче яйце - 3 штуки
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Перед тим як приготувати соковиті курячі котлети з грудки, помийте і обсушіть паперовим рушником курячу грудку від зайвої вологи. Файл srež'te з кістками.
2. Наріжте філе маленькими тонкими шматочками не більше 1см.
3. Ріпчасту цибулю очистіть. Обдайте його водою. Виконайте нарізку дуже дрібними кубиками.
4. До рубаною курячої м'якоті додайте яйця.
5. Викладіть в фарш підготовлений лук, майонез, борошно і сіль. Поперчіть.
6. Перемішайте ретельно до однорідності. Поставте в холодильник на 15-20 хвилин.
7. Розігрійте пательню з рослинним маслом. Викладайте в неї котлетки столовою ложкою на дно сковорідки. Смажте 2-3 хвилини з кожного боку до золотистого відтінку.
8. Готові котлети викласти на тарілку. Подавайте з гарніром або просто з овочами.