Соковиті курячі котлетки
(покроковий рецепт з фото)
Куряче філе не підходить для котлет, так як вони будуть сухими. Ви теж чули таке? Пропоную назавжди забути це твердження, зробивши в домашніх умовах приголомшливо ніжні і смачні котлетки.
Уявляю на ваш суд свій варіант, як приготувати соковиті курячі котлетки з зеленню. Секрет дуже простий: він в подрібненому цибулі, який робить фарш ніжним і абсолютно не сухим. Відмінний варіант без зайвих турбот на обід або вечерю для всієї родини. Рецептик варто взяти на замітку.
- Куряче філе - 800 грам
- Цибулина - 2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Сіль, перець, зелень - За смаком
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
1. Очистіть цибулю, наріжте середніми шматочками і подрібніть за допомогою блендера або м'ясорубки.
2. Вимийте, обсушити філе.
3. Надішліть до цибулі і подрібніть в фарш.
4. Викладіть фарш в глибоку миску. Вбийте яйце, посоліть і поперчіть за смаком. За бажанням можна додати подрібнену свіжу зелень.
5. Ретельно перемішайте всі до однорідності.
6. Розділи 6-8 однакових частин, кожну з яких скачайте в кульку.
7. На сковороді розігрійте олію і викладіть котлети.
8. Обсмажте з двох сторін до рум'яної. При бажанні можете використовувати паніровці: сухарі або борошно, але і без неї будуть класні соковиті котлетки.