Курячі котлетки з картоплею 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Курячі котлети з картоплею - це швидко і смачно. Куряче-картопляні котлетки будуть добре тримати форму. Процес приготування займе мінімум часу.
Пропоную приготувати смачні і соковиті курячі котлети з картоплею. У цьому рецепті в фарш не треба додавати ні хліб, ні яйце. Куряче-картопляні котлетки вийдуть м'якими і будуть добре тримати форму, спасибі kartofelyu. Для таких котлет не обов'язково готувати гарнір, їх можна подати з соковитим овочевим салатом.
- Куряче філе - 250 грам
 - Варена картопля - 2 штуки
 - Куркума - 1/4 чайних ложки
 - Перець чорний мелений - 1/2 чайних ложки
 - Цибуля - 1 штука
 - Імбир - 1 Ст. Ложка
 - Часник - 1/2 Ст. Ложки
 - Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
 - Koriandr - 2 Ст. Ложки
 - Каррі - 2 Ст. Ложки
 - Чилі - 2 штуки
 - Яйце - 2 штуки
 - Рослинна олія - 2 склянки
 

1. Наріжте цибулю, чилі, листя каррі і коріандру, імбир, часник і картоплю розімніть в пюре.

2. Помістіть шматочки курячого філе на сковороду і приправте його куркумою, перцем і сіллю. Протушкувати м'ясо в невеликій кількості води до готовності.

3. За допомогою блендера подрібніть готове м'ясо в фарш.

4. Обсмажте цибулю на сковороді протягом 3-ох хвилин, додайте чилі, часник і імбир. Додайте курячий фарш і тушкуйте суміш хвилин 10.

5. Сформуйте з фаршу котлетки і занурте їх у збите яйце.

6. Обваляйте котлетки в панірувальних сухарях.

7. Обсмажте котлетки в киплячій рослинній олії на сковороді до золотистої.