Курячі котлетки з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Курячі котлети з картоплею - це швидко і смачно. Куряче-картопляні котлетки будуть добре тримати форму. Процес приготування займе мінімум часу.
Пропоную приготувати смачні і соковиті курячі котлети з картоплею. У цьому рецепті в фарш не треба додавати ні хліб, ні яйце. Куряче-картопляні котлетки вийдуть м'якими і будуть добре тримати форму, спасибі kartofelyu. Для таких котлет не обов'язково готувати гарнір, їх можна подати з соковитим овочевим салатом.
- Куряче філе - 250 грам
- Варена картопля - 2 штуки
- Куркума - 1/4 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 1/2 чайних ложки
- Цибуля - 1 штука
- Імбир - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1/2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Koriandr - 2 Ст. Ложки
- Каррі - 2 Ст. Ложки
- Чилі - 2 штуки
- Яйце - 2 штуки
- Рослинна олія - 2 склянки
1. Наріжте цибулю, чилі, листя каррі і коріандру, імбир, часник і картоплю розімніть в пюре.
2. Помістіть шматочки курячого філе на сковороду і приправте його куркумою, перцем і сіллю. Протушкувати м'ясо в невеликій кількості води до готовності.
3. За допомогою блендера подрібніть готове м'ясо в фарш.
4. Обсмажте цибулю на сковороді протягом 3-ох хвилин, додайте чилі, часник і імбир. Додайте курячий фарш і тушкуйте суміш хвилин 10.
5. Сформуйте з фаршу котлетки і занурте їх у збите яйце.
6. Обваляйте котлетки в панірувальних сухарях.
7. Обсмажте котлетки в киплячій рослинній олії на сковороді до золотистої.