Капустяні котлетки без шкоди для фігури
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися рецептом котлет. Вони пісні, з капусти. Я додала кропу і часнику зубчик, вийшло дуже ароматно! Отже, дивіться як приготувати капустяні котлетки без шкоди для фігури.
Щоб котлетки добре тримали форму і ліпилися, обов'язково відіжміть капусту від вологи. У гарячу додавайте манку, щоб вона встигла набрякнути і теж увібрати рідину. Якщо вам складно ліпити котлетки, то можна просто викладати ложкою на сковороду і смажити як оладки, буде не менш смачно. Отже, дивіться і пробуйте капустяні котлетки без шкоди для фігури.
- Капуста - 1 кілограм
- Цибуля - 1 штука
- Манна крупа - 0, 5 склянки
- Борошно - 0, 5 склянки
- Часник - 1-2 зубчиків (по бажанню)
- Кріп - 1-2 Ст. Ложок
- Масло rafinirovannoe - 4-5 Ст. Ложок (для смаження)
- Сухарі паніровочні - 5-6 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Підготуйте продукти для котлет. Часник використовуйте за бажанням, я часто додаю його, так ароматні. Капусту вимийте. І приступимо.
Капустінку розріжте на 4 частини. Покладіть в каструлю і залийте водою. Доведіть до кипіння і варіть 8 хвилин.
Гарячу капусту відкиньте на сито, нехай стече добре. Далі пропустіть через м'ясорубку або подрібнювач. Відіжміть від вологи.
Додайте тертий лук (я тру на самій великій тертці, можна пропустити через м'ясорубку разом з капустою), часник, кріп, сіль, борошно і манку.
Перемішайте ретельно котлетну масу.
Сформуйте котлети, зручніше ліпити вологими руками. Панірують у сухарях, у мене сухарі з паприкою, але підійдуть і найпростіші.
Викладайте котлети в гаряче масло і смажте по кілька хвилин з двох сторін до красивої скоринки.