Рецепт Курячі грудки «Цитрусова весна» фото

Курячі грудки «Цитрусова весна»
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Птах, Фрукти, Курка, Лимон, Куряча грудка
Вагітним і годуючим
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Цей чудовий рецепт, як приготувати курячі грудки "цитрусова весна" для тих, хто любить цитрусові. Насичений лимонний аромат і смак курочки підкреслює гострота імбиру і тонкий присмак зіри.

Погодьтеся, що лимони завжди покращують настрій і бадьорять. А ще вони прекрасно поєднуються з м'ясом. Куряча грудка, запечена з лимонами і спеціями, виходить соковитою, з насиченим лимонним смаком і ароматом. Можна подавати відразу гарячої, а можна охолодити і використовувати для м'ясної нарізки або сандвічів. Готуйте з задоволенням!

  • Куряча грудка - 800 грам
  • Лимон - 2 штуки
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Імбир - 1 штука (корінь - 1 см)
  • Зіра - 1 Чайна ложка
  • Петрушка сушена - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Золотий сироп - 2 Ст. Ложки (або рідкий мед)
курячі грудки
Підготуйте необхідні продукти. Лимони ретельно вимийте. Шматочок імбиру очистіть і подрібніть. Грудки промийте під прохолодною водою, обсушити паперовими рушниками, натріть сумішшю перцю і солі.
курячі грудки
Масло розігрійте на сковороді, додайте імбир і зіру, дочекайтеся, поки зіра почне лопатися.
курячі грудки
Обсмажте грудки до рум'яної скоринки з двох сторін.
курячі грудки
Додайте нарізані кружальцями лимони. Поставте запікатися в розігріту до 190 ° C духовку на 25 хвилин. Для 5 хвилин до готовності полийте грудки рідким медом або золотим сиропом, перемішайте.
курячі грудки
Подавайте грудки з відвареним рисом, свіжим салатом і овочами. Смачного!

Схожі рецепти