Курячі грудки «Цитрусова весна»
(покроковий рецепт з фото)
Цей чудовий рецепт, як приготувати курячі грудки "цитрусова весна" для тих, хто любить цитрусові. Насичений лимонний аромат і смак курочки підкреслює гострота імбиру і тонкий присмак зіри.
Погодьтеся, що лимони завжди покращують настрій і бадьорять. А ще вони прекрасно поєднуються з м'ясом. Куряча грудка, запечена з лимонами і спеціями, виходить соковитою, з насиченим лимонним смаком і ароматом. Можна подавати відразу гарячої, а можна охолодити і використовувати для м'ясної нарізки або сандвічів. Готуйте з задоволенням!
- Куряча грудка - 800 грам
- Лимон - 2 штуки
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Імбир - 1 штука (корінь - 1 см)
- Зіра - 1 Чайна ложка
- Петрушка сушена - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Золотий сироп - 2 Ст. Ложки (або рідкий мед)
Підготуйте необхідні продукти. Лимони ретельно вимийте. Шматочок імбиру очистіть і подрібніть. Грудки промийте під прохолодною водою, обсушити паперовими рушниками, натріть сумішшю перцю і солі.
Масло розігрійте на сковороді, додайте імбир і зіру, дочекайтеся, поки зіра почне лопатися.
Обсмажте грудки до рум'яної скоринки з двох сторін.
Додайте нарізані кружальцями лимони. Поставте запікатися в розігріту до 190 ° C духовку на 25 хвилин. Для 5 хвилин до готовності полийте грудки рідким медом або золотим сиропом, перемішайте.
Подавайте грудки з відвареним рисом, свіжим салатом і овочами. Смачного!