Грузинський салат «весна»
(покроковий рецепт з фото)
Весна - це не тільки яскраві квіти, аромати, але і пора відпочинку на свіжому повітрі. А це значить - шашлики і салати до м'яса. Салат "газапхулі" ("& Весна Quot; ) з огірка, кисло-солодкого яблука і свіжої зелені.
Салат "газапхулі" простий, легкий, повний вітамінів - то, що потрібно нам навесні. Із задоволенням ділюся з вами рецептом, як приготувати грузинський салат "весна" . Інгредієнти можна натерти на крупній тертці або нарізати тонкою соломкою, кому як подобається. Заправляється салат лимонним соком і оливковою олією. Приємних вам клопоту на кухні!
- Огірок - 2 штуки
- Яблуко зелене - 1 штука (кисло-солодке)
- Часник - 1 зубчик
- Цибуля зелена - 1 штука
- Кріп - 1 пучок
- Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком (білий мелений)
Підготуйте необхідні інгредієнти. Овочі вимийте. Часник очистіть.
Огірок, яблуко і часник натріть на крупній тертці або наріжте тонкою соломкою. Яблуко збризніть лимонним соком. Лук і кріп подрібніть.
Посоліть і поперчіть за смаком, перемішайте, заправте оливковою олією. Смачного!