Рецепт Грузинський салат «весна» фото

Грузинський салат «весна»
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Овочі , Огірок
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На швидку руку
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 5 хв.

Весна - це не тільки яскраві квіти, аромати, але і пора відпочинку на свіжому повітрі. А це значить - шашлики і салати до м'яса. Салат"Газапхулі" ("& Весна Quot; ) з огірка, кисло-солодкого яблука і свіжої зелені.

Опис приготування:

Салат"Газапхулі" простий, легкий, повний вітамінів - то, що потрібно нам навесні. Із задоволенням ділюся з вами рецептом, як приготувати грузинський салат"Весна" . Інгредієнти можна натерти на крупній тертці або нарізати тонкою соломкою, кому як подобається. Заправляється салат лимонним соком і оливковою олією. Приємних вам клопоту на кухні!

  • Огірок - 2 штуки
  • Яблуко зелене - 1 штука (кисло-солодке)
  • Часник - 1 зубчик
  • Цибуля зелена - 1 штука
  • Кріп - 1 пучок
  • Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком (білий мелений)
грузинський салат
Підготуйте необхідні інгредієнти. Овочі вимийте. Часник очистіть.
грузинський салат
Огірок, яблуко і часник натріть на крупній тертці або наріжте тонкою соломкою. Яблуко збризніть лимонним соком. Лук і кріп подрібніть.
грузинський салат
Посоліть і поперчіть за смаком, перемішайте, заправте оливковою олією. Смачного!

Схожі рецепти