Салат «весна»
(покроковий рецепт з фото)
По-справжньому весняний свіжий салатик на швидку руку. Він стане прекрасним доповненням до будь-якого м'ясної страви або рибному, шашлику або просто котлет.
Приготуйте салат "весна" з овочів, зелені і варених яєць. Його можна подати на полуденок або замінити їм легку вечерю, якщо ви худнете.
- Rediska - 5 штук
- Огірок - 1 штука
- Яйця - 1-2 штук
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Зелень - 1 пучок (у мене листя молодого часнику і шпинат)
1. Приготуємо овочі та зелень. Годиться будь-яка свіжа зелень: петрушка, кріп, Braai, базилік, листя салату, шпинат, листя часнику, зелена цибуля перо. Все ретельно вимити, у редису і огірка зрізати хвостики. Яйця відварити круто. Очистити.
2. Нарізаємо огірок соломкою.
3. Редис нарізаємо соломкою.
4. Рубаємо дрібно кубиком яйця.
5. Зелень ріжемо.
6. Збираємо овочі в салатник.
7. Додаємо сіль, перець чорний мелений, майонез, зелень.
8. Перемішуємо. Салат "весна" готовий. Подавати до столу відразу свіжоприготовленим. Зберіганню не підлягає. Приємного!