Рецепт Салат «весна» фото

Салат «весна»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Салати

По-справжньому весняний свіжий салатик на швидку руку. Він стане прекрасним доповненням до будь-якого м'ясної страви або рибному, шашлику або просто котлет.

Приготуйте салат "весна" з овочів, зелені і варених яєць. Його можна подати на полуденок або замінити їм легку вечерю, якщо ви худнете.

  • Rediska - 5 штук
  • Огірок - 1 штука
  • Яйця - 1-2 штук
  • Майонез - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, чорний перець - За смаком
  • Зелень - 1 пучок (у мене листя молодого часнику і шпинат)
салат
1. Приготуємо овочі та зелень. Годиться будь-яка свіжа зелень: петрушка, кріп, Braai, базилік, листя салату, шпинат, листя часнику, зелена цибуля перо. Все ретельно вимити, у редису і огірка зрізати хвостики. Яйця відварити круто. Очистити.
салат
2. Нарізаємо огірок соломкою.
салат
3. Редис нарізаємо соломкою.
салат
4. Рубаємо дрібно кубиком яйця.
салат
5. Зелень ріжемо.
салат
6. Збираємо овочі в салатник.
салат
7. Додаємо сіль, перець чорний мелений, майонез, зелень.
салат
8. Перемішуємо. Салат "весна" готовий. Подавати до столу відразу свіжоприготовленим. Зберіганню не підлягає. Приємного!

Схожі рецепти