Рецепт Суп з цвітної капусти «Весна в Раю» фото

Суп з цвітної капусти «Весна в Раю»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Кольорова капуста
Вегетаріанське харчування
На обід, Для дітей
Супи, Крем-суп

Перед вами рецепт, як приготувати суп з цвітної капусти «Весна в раю». Цей суп просто неймовірний за смаком і ароматом, він виходить дуже ніжним, легким і одночасно досить ситним. Спробуємо?

Суп з цвітної капусти «Весна в раю» можна готувати з самої капусти, а можна також додавати брокколі, морква і солодкий перець. Звичайно, з великою кількістю овочів суп також дуже смачний, але мені найбільше подобається варіант з самої цвітної капусти. Капуста спочатку запікається в духовці, а потім вже відправляється в суп, в результаті чого смак готового блюда стає ще більш яскравим і незвичайним.

  • Кольорова капуста - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Мускатний горіх - 1/4 чайних ложки (мелений)
  • Курячий бульйон - 200 мілілітрів
  • Вершки 20% - 100 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Оливкова олія - 1/2 Ст. Ложки
суп з цвітної капусти
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Цвітну капусту промийте під проточною водою, видаліть всі пошкоджені місця. Просушіть паперовими рушниками.
суп з цвітної капусти
Розберіть кольорову капусту на суцвіття, викладіть на деко, застелене пергаментом. Злегка збризніть оливковим маслом, присипте сіллю і мускатним горіхом. Запікайте в духовці при 180 градусах 15-25 хвилин. Всі духовки печуть по-різному, тому стежте, щоб капуста злегка підзолотившись, але не спалений.
суп з цвітної капусти
Лук поріжте дрібними кубиками, обсмажте в олії до золотистого кольору.
суп з цвітної капусти
Влийте бульйон і вершки, варіть кілька хвилин.
суп з цвітної капусти
Потім відправте в каструлю запечену кольорову капусту, варите 15 хвилин. Суп стане неймовірно ароматним.
суп з цвітної капусти
Пюріруйте суп за допомогою блендера. Можна подрібнити суп повністю до стану пюре, а можна лише злегка, щоб залишалися невеликі шматочки капусти.
суп з цвітної капусти
Суп готовий. Подавайте його з часниковими грінками і свіжою зеленню. Їжте із задоволенням!

Схожі рецепти