Суп з цвітної капусти «Весна в Раю»
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами рецепт, як приготувати суп з цвітної капусти «Весна в раю». Цей суп просто неймовірний за смаком і ароматом, він виходить дуже ніжним, легким і одночасно досить ситним. Спробуємо?
Суп з цвітної капусти «Весна в раю» можна готувати з самої капусти, а можна також додавати брокколі, морква і солодкий перець. Звичайно, з великою кількістю овочів суп також дуже смачний, але мені найбільше подобається варіант з самої цвітної капусти. Капуста спочатку запікається в духовці, а потім вже відправляється в суп, в результаті чого смак готового блюда стає ще більш яскравим і незвичайним.
- Кольорова капуста - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Мускатний горіх - 1/4 чайних ложки (мелений)
- Курячий бульйон - 200 мілілітрів
- Вершки 20% - 100 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Оливкова олія - 1/2 Ст. Ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Цвітну капусту промийте під проточною водою, видаліть всі пошкоджені місця. Просушіть паперовими рушниками.
Розберіть кольорову капусту на суцвіття, викладіть на деко, застелене пергаментом. Злегка збризніть оливковим маслом, присипте сіллю і мускатним горіхом. Запікайте в духовці при 180 градусах 15-25 хвилин. Всі духовки печуть по-різному, тому стежте, щоб капуста злегка підзолотившись, але не спалений.
Лук поріжте дрібними кубиками, обсмажте в олії до золотистого кольору.
Влийте бульйон і вершки, варіть кілька хвилин.
Потім відправте в каструлю запечену кольорову капусту, варите 15 хвилин. Суп стане неймовірно ароматним.
Пюріруйте суп за допомогою блендера. Можна подрібнити суп повністю до стану пюре, а можна лише злегка, щоб залишалися невеликі шматочки капусти.
Суп готовий. Подавайте його з часниковими грінками і свіжою зеленню. Їжте із задоволенням!