Сніданок «Весна в місті»
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами дуже простий, недорогий і апетитний варіант, як приготувати закуску "весна в місті" . Аромати свіжої зелені і огірочка в поєднанні з яйцем - це завжди вдало рішення!
З чим у вас асоціюється весна в кулінарному плані? Як на мене, так це запах свіжого огірочка і зелені. Пропоную подивитися, як приготувати закуску "весна в місті" і подати її в тарталетках до столу. З такою закускою навіть взимку у вас буде тепле весняне настрій.
- Яйце - 10 штук
- Зелень - 1 пучок
- Огірок - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Майонез - За смаком
- tartalettes - 10-15 штук
1. Насамперед потрібно поставити варити круто яйця. Після остудіть їх і очистіть.
2. А тим часом вимийте і висушіть свіжу зелень (в даному випадку це цибуля, але можна взяти і мікс зелені), подрібніть.
3. Огірочок вимийте, наріжте дрібними кубиками. Надішліть слідом за зеленню в салатник.
4. Очищені яйця також наріжте кубиками.
5. Посоліть трохи салатик за смаком і додайте майонез. Також в якості заправки можна використовувати сметану, наприклад.
6. Акуратно все перемішайте.
7. І залишиться тільки наповнити тарталетки. Дуже ніжно, неймовірно ароматний і просто! Смачного!