Салат «Цитрусова свіжість»
(покроковий рецепт з фото)
Чи любите ви йти на смакові експерименти на своїй кухні? Якщо так, то приготуйтеся до вибуху емоцій, адже цей рецепт поєднує в собі непоєднуване. Вам залишається тільки повторити і здивуватися смаку.
Цей варіант цілком можна уявити в меню будь-якого європейського ресторану. Він доповнить гаряче м'ясне блюдо, наприклад, стейк з гарніром або може стати перекусом на обід. Прочитайте про те, як приготувати салат "цитрусова свіжість" . У ньому з'єднався кислий, солодкий і солоний смак. Не бійтеся експериментувати!
- Редис - 200 грам
- Листя салату - 150 грам
- Апельсин - 1-2 штук
- Рослинна олія або оливкове - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
1. Підготуйте інгредієнти для салату.
2. Зробіть заправку. З апельсина зніміть цедру і залийте її маслом. Залиште на 15 хвилин.
3. В цей час промийте і наріжте кружальцями редис.
4. Apelysin чистий, розділіть на дольки, а потім наріжте шматочками.
5. Салат промийте, обсушити і нарвіть, викладіть до решти інгредієнтів.
6. Всі продукти перемішайте з заправкою, сіллю і перцем. Салат готовий! Смачного!