Салат «морська свіжість»
(покроковий рецепт з фото)
Салат з морепродуктів зі свіжим весняним смаком, який дарує огірок, особливо смачний взимку! Продукти розраховані на одну невелику порцію. Тому збільшуйте кількість інгредієнтів виходячи з порцій.
Такий салатик навіть на святковий стіл поставити не соромно. Всі інгредієнти настільки вдало поєднуються між собою, що від страви просто неможливо відірватися! На мій погляд, цей варіант, як приготувати салат "морська свіжість", дуже вдалий. Пробуйте!
- Кальмар - 1 штука (тушка)
- Свіжий огірок - 0, 5 штуки
- Яйце - 1 штука
- Крабові палички - 50 грам
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Кріп - 1 пучок
- Сіль - 1 щіпка
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
Підготуйте продукти для салату. Яйце відварити круто і очистіть. Огірок вимийте. Тушку кальмара відваріть в солоній воді (1 хвилину з моменту закипання), dostan'te і прохолодний.
Поріжте свіжий огірок кубиками невеликого розміру.
Варене яйце поріжте кубиками.
Крабові палички розріжте уздовж, а потім подрібнюємо їх теж кубиками.
Відварену кальмар поріжте теж кубиками невеликого розміру.
З'єднайте всі інгредієнти салату, додайте кріп, сіль, перець чорний мелений, майонез.
Перемішайте - і салат готовий. Подавайте його до столу. Смачного!