Курячі котлети «свіжість»
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти, як приготувати курячі котлети "свіжість" - низькокалорійне блюдо для дітей і дорослих для легкого обіду або вечері. Смачні та корисні котлетки відмінно поєднуються з салатами.
Щоб на котлетах утворилася хрустка скоринка, перед тим, як викласти їх на деко, їх можна обваляти в панірувальних сухарях. Буде смачно, обіцяю!
- Куряча грудка філе - 500 грам
- М'якоть кабачка - 250 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Панірувальні сухарі - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Курячі грудки вимийте і просушіть. Потім пропустіть її через м'ясорубку два рази, щоб отримати ніжний фарш. Додайте туди сіль і перець.
Тепер очистіть кабачок, натріть його на тертці. У фарш потрібно додати панірувальні сухарі, кабачок, добре перемішайте. Якщо є час, то фарш краще поставити в холодильник на 20 хвилин.
Тепер можна формувати котлетки. Змочіть руки водою і, набираючи фарш столовою ложкою, скачайте кульки потрібного вам розміру. Викладіть котлетки на деко, злегка змастивши його рослинним маслом.
Випікайте котлетки при температурі 200 градусів близько півгодини. Готовими їх можна вважати, коли вони добре підрум'яняться. Подавати котлети можна з салатами, крупами або картоплею.