Швидкі курячі котлети
(покроковий рецепт з фото)
Курячі котлети готуються швидше і простіше. Адже м'ясо курки дуже ніжне і котлети швидко прожарюються. Та й часу приготування займає зовсім мало.
Куряче м'ясо ніжніше, ніж м'ясо інших тварин і ця властивість дозволяє готувати смачні і швидкі котлети. Пропустіть м'ясо через м'ясорубку і змішайте його з подрібненим луком, яйцем, сіллю, перцем і майонезом. Розігрійте на сковороді олію і посмажте котлети. Фарш викладайте за допомогою ложки. На стіл можна подавати в гарячому або охолодженому вигляді. Смачного!
- Куряче м'ясо - 700 грам
- Цибуля - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
Подрібніть цибулю.
Пропустіть м'ясо через м'ясорубку.
Змішайте фарш, цибуля, яйце, сіль, майонез і трохи перцю за смаком. Добре перемішайте.
Розігрійте на сковороді олію і посмажте котлети. Фарш викладайте за допомогою ложки. На стіл можна подавати в гарячому або охолодженому вигляді.