Швидкі котлети з консервованої горбуші
(покроковий рецепт з фото)
Коли немає часу довго стояти біля плити, винаходячи складні страви для обіду або вечері, на виручку приходять ось такі прості, швидкі і ситні варіанти гарячого. Кладіть в скарбничку, стане в нагоді
Такі котлетки займуть у вас всього близько 20 хвилин. Відразу хочу сказати, що в фарш ви можете додавати не тільки зазначені спеції, але і будь-які інші, які є у вас під рукою. Цей варіант, як приготувати швидкі котлети з консервованої горбуші, однозначно припаде до душі зайнятим господаркам, холостякам і всім, хто любить страви на швидку руку.
- Консервована горбуша - 1 штука (баночка)
- Яйце - 2 штуки
- Цибулина - 1/2 штуки
- Солодкий перець - 1/2 штуки
- Манна крупа - 2 Ст. Ложки
- Хліб - 1 скибочку
- Борошно - 2 Ст. Ложки (за потреби)
- Сіль і перець - За смаком
- Спеції - За смаком (мелений часник, майонез, гострий кетчуп)
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
1. Викладіть горбушу в глибоку миску, розімніть вилкою.
2. Очистіть і подрібніть перець і цибулю.
3. Vbeyte яйця.
4. Додайте овочі.
5. Накришить хліб, додайте разом з сіллю, перцем, меленим часником та іншими спеціями.
6. Додайте манку, перемішайте. При необхідності додайте ще трохи борошна.
7. Сформуйте вологими руками котлетки, викладіть їх на сковороду з розігрітим маслом.
8. Можна додати трохи паприки або гострого перцю для пікантності. Смажте на середньому вогні з двох сторін до рум'яної скоринки, подавайте до столу гарячими.