Рецепт Швидкі котлети з консервованої горбуші фото

Швидкі котлети з консервованої горбуші
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Коли немає часу довго стояти біля плити, винаходячи складні страви для обіду або вечері, на виручку приходять ось такі прості, швидкі і ситні варіанти гарячого. Кладіть в скарбничку, стане в нагоді

Опис приготування:

Такі котлетки займуть у вас всього близько 20 хвилин. Відразу хочу сказати, що в фарш ви можете додавати не тільки зазначені спеції, але і будь-які інші, які є у вас під рукою. Цей варіант, як приготувати швидкі котлети з консервованої горбуші, однозначно припаде до душі зайнятим господаркам, холостякам і всім, хто любить страви на швидку руку.

  • Консервована горбуша - 1 штука (баночка)
  • Яйце - 2 штуки
  • Цибулина - 1/2 штуки
  • Солодкий перець - 1/2 штуки
  • Манна крупа - 2 Ст. Ложки
  • Хліб - 1 скибочку
  • Борошно - 2 Ст. Ложки (за потреби)
  • Сіль і перець - За смаком
  • Спеції - За смаком (мелений часник, майонез, гострий кетчуп)
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
швидкі котлети з консервованої горбуші - фото крок 1
1. Викладіть горбушу в глибоку миску, розімніть вилкою.
швидкі котлети з консервованої горбуші - фото крок 2
2. Очистіть і подрібніть перець і цибулю.
швидкі котлети з консервованої горбуші - фото крок 3
3. Vbeyte яйця.
швидкі котлети з консервованої горбуші - фото крок 4
4. Додайте овочі.
швидкі котлети з консервованої горбуші - фото крок 5
5. Накришить хліб, додайте разом з сіллю, перцем, меленим часником та іншими спеціями.
швидкі котлети з консервованої горбуші - фото крок 6
6. Додайте манку, перемішайте. При необхідності додайте ще трохи борошна.
швидкі котлети з консервованої горбуші - фото крок 7
7. Сформуйте вологими руками котлетки, викладіть їх на сковороду з розігрітим маслом.
швидкі котлети з консервованої горбуші - фото крок 8
8. Можна додати трохи паприки або гострого перцю для пікантності. Смажте на середньому вогні з двох сторін до рум'яної скоринки, подавайте до столу гарячими.

Схожі рецепти