Рецепт Котлети з консервованої горбуші фото

Котлети з консервованої горбуші
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 8-9
Час приготування: 30 хв.

Котлети з консервованої горбуші це не тільки дуже смачний спосіб нагодувати всю сім'ю, але і досить економічний, тому збережіть цей рецепт, можливо, він буде вам корисний так само, як і мені.

Опис приготування:

Цей рецепт приготування котлет з консервованої горбуші, відноситься до розряду моїх улюблених паличок-виручалочек. Хоча всі інгредієнти тут досить економічні, але котлетки, Проте, виходять дуже навіть смачними і досить ситними. А якщо ви сумніваєтеся в цьому, просто приготуйте котлети з консервованої горбуші в домашніх умовах, і ви побачите, наскільки це апетитне і смачне блюдо.

  • Горбуша консервована - 240 грам (у власному соку)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Яйце - 2-3 штук
  • Борошно - 3-4 Ст. Ложок
  • Спеції - За смаком (перець чорний мелений, зелень сушена)
  • Сіль - За смаком
котлети з консервованої горбуші - фото крок 1
Отже, викладаємо горбушу в миску і розминаємо її гарненько виделкою.
котлети з консервованої горбуші - фото крок 2
Додаємо яйця, подрібнений ріпчаста цибуля, спеції і сіль, перемішуємо все.
котлети з консервованої горбуші - фото крок 3
Тепер насипаємо пару столових ложок борошна і ще раз все ретельно перемішуємо, поки маса не стане однорідною.
котлети з консервованої горбуші - фото крок 4
Розігріваємо на сковороді рослинне масло і за допомогою столової ложки викладаємо на сковороду приготовлену масу. Обсмажуємо котлетки з обох сторін на середньому вогні до рум'яної золотистої скоринки. Готову страву подаємо з будь-яким гарніром на ваш смак. Приємного апетиту всім!

Схожі рецепти