Котлети з консервованої горбуші
(покроковий рецепт з фото)
Котлети з консервованої горбуші це не тільки дуже смачний спосіб нагодувати всю сім'ю, але і досить економічний, тому збережіть цей рецепт, можливо, він буде вам корисний так само, як і мені.
Цей рецепт приготування котлет з консервованої горбуші, відноситься до розряду моїх улюблених паличок-виручалочек. Хоча всі інгредієнти тут досить економічні, але котлетки, Проте, виходять дуже навіть смачними і досить ситними. А якщо ви сумніваєтеся в цьому, просто приготуйте котлети з консервованої горбуші в домашніх умовах, і ви побачите, наскільки це апетитне і смачне блюдо.
- Горбуша консервована - 240 грам (у власному соку)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Яйце - 2-3 штук
- Борошно - 3-4 Ст. Ложок
- Спеції - За смаком (перець чорний мелений, зелень сушена)
- Сіль - За смаком
Отже, викладаємо горбушу в миску і розминаємо її гарненько виделкою.
Додаємо яйця, подрібнений ріпчаста цибуля, спеції і сіль, перемішуємо все.
Тепер насипаємо пару столових ложок борошна і ще раз все ретельно перемішуємо, поки маса не стане однорідною.
Розігріваємо на сковороді рослинне масло і за допомогою столової ложки викладаємо на сковороду приготовлену масу. Обсмажуємо котлетки з обох сторін на середньому вогні до рум'яної золотистої скоринки. Готову страву подаємо з будь-яким гарніром на ваш смак. Приємного апетиту всім!