Салат з консервованої горбуші
(покроковий рецепт з фото)
Салат з консервованої горбуші - швидкий в приготуванні, але дуже смачний салат. На святковий стіл не піде, а ось на кожен день - саме те. Простий рецепт салату з консервованої горбуші.
Я дуже люблю прості салати на зразок цього. Салат з консервованої горбуші готується всього кілька хвилин, проте він цілком здатний стати повноцінним стравою для полудня, обіду або вечері - в залежності від того, наскільки щільно ви полуднують, обідаєте і вечеряєте. І що, що салат дійсно вартий, доводить один простий факт: коли мій син вступив до університету і став жити в іншому місті, вже буквально через кілька тижнів він мені подзвонив і запитав - пап, а як приготувати салат з консервованої горбуші? Дійсно, для холостяків і студентів - незамінна річ, всього пара хвилин - і смачний салатик готовий.
- Горбуша консервована - 200 грам
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Селера - 50 грам
- Зелена цибуля - 25 грам
- Ріпчаста цибуля - 25 грам
- Помідор - 1/2 штуки
- Сіль, перець - - За смаком
З консервованої горбуші зливаємо рідину.
Розминаємо горбушу виделкою. У мене на фото ще додані каперси, але їх можна не додавати.
Додаємо в салат дрібно нарізану зелену і ріпчасту цибулю.
Додаємо кубиками нарізану селеру і помідор.
Заправляємо салат майонезом, солимо і перчимо до смаку.
Салат з консервованої горбуші готовий. Смачного.