Рецепт Суп з консервованої горбуші фото

Суп з консервованої горбуші
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 45 хв.

Рибні супи - дуже затребувана річ у наш час. При величезній кількості супів з м'ясом, рибних дещо менше, що і надає їм ще більшу цінність.

Опис приготування:

Рецепт приготування супу з консервованої горбуші досить банальний, як і більшість супів, містять консерви, він не вимагає особливої ​​педантичності приготуванні, а тому підходить абсолютно кожному. Це, до речі, може бути взагалі одним з перших супів, які ви зважитеся приготувати в своєму житті, ну а чому б і ні? З нашим описом це під силу кожному без винятку.

Як приготувати суп з консервованої горбуші дивіться нижче.

  • Горбуша консервована - 3 штуки
  • Картопля - 700 грам
  • Цибуля - 200 грам
  • Морква - 200 грам
  • Лавровий лист - 3-4 штук
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
суп з консервованої горбуші - фото крок 1
Ось що нам подребуется!
суп з консервованої горбуші - фото крок 2
Нарізаємо картопля, попередньо помивши, звичайно ж.
суп з консервованої горбуші - фото крок 3
Те ж робимо і з цибулькою
суп з консервованої горбуші - фото крок 4
Нааатіраем морковочку
суп з консервованої горбуші - фото крок 5
Консерви розминаємо виделкою, сік при цьому не зливаємо.
суп з консервованої горбуші - фото крок 6
У каструлю з киплячою водою кладемо картоплю і варимо близько 5 хвилин
суп з консервованої горбуші - фото крок 7
Далі цибулю
суп з консервованої горбуші - фото крок 8
Ну і Марківка, само собою.
суп з консервованої горбуші - фото крок 9
Далі кладемо рибу, також додаємо лавровий лист, перець і варимо до готовності картоплі.
суп з консервованої горбуші - фото крок 10
Запрошую до столу!

Схожі рецепти