Квасолевий суп з консервованої квасолі
(покроковий рецепт з фото)
Гарячий, ароматний суп - що може бути краще на обід? А суп з консервованої квасолі хороший тим, що не змусить вас провести багато часу на кухні.
Консервована квасоля - паличка-виручалочка на кухні. Це той самий продукт, який варто мати на своєму холодильнику. З неї легко і швидко можна приготувати і салат, і суп, і щось з основних страв.
Але якщо на порозі вашого будинку не гості, а ви самі, втомлені і голодні, то я рекомендую зупинитися на супі. Гарячий, ароматний і ситний квасолевий суп з консервованої квасолі якраз те, що вам потрібно. Готуватися він не більше півгодини, а результат виходить відмінний. А втім, спробуйте самі!
- Овочевий бульйон - 4 L (при бажанні овочевий бульйон можна замінити м'ясним.)
- Картопля - 300 грам
- Консервована квасоля - 100 грам
- Копченості - 200 грам
- Морква - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 100 грам
- Помідор - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Налити в каструлю овочевий бульйон, поставити на вогонь. Можна замінити овочевий бульйон м'ясним або просто водою.
Лук очистити, дрібно нарізати кубиками.
Морква вимити, натерти на терці.
Помідор вимити, дрібно нарізати.
Болгарський перець вимити, почистити, дрібно нарізати.
У сковороду налити рослинне масло, прогріти його. Потім туди викласти підготовлені овочі, додати консервовану квасолю і копченості. Обсмажити.
Картопля вимити, почистити, нарізати кубиками.
У каструлю з киплячим бульйоном покласти нарізану картоплю. Варити 5 хвилин.
У каструлю з бульйоном і картоплею додати обсмажене вміст сковороди. Варити до готовності, близько 10 хвилин. Смачного!