Суп з консервованої квасолі
(покроковий рецепт з фото)
Квасоля - один з найкращих джерел білка, який дуже потрібен організму. Але люблять її далеко не всі. Я знаю рецепт, як приготувати суп з консервованої квасолі, який сподобається всім!
У цей суп можна додати будь-які овочі на ваш смак, наприклад, картопля, цукіні. Якщо вдома не виявилося м'ясного бульйону, зваріть легкий овочевий бульйон або додайте в суп воду. Так у вас вийде пісне, але смачне і ситне блюдо. Ячну крупу можна замінити будь-який інший.
- Консервована квасоля - 400 грам (банку)
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Часник - 2-3 зубчиків
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Селера - 2 штуки (стебло)
- Кольорова капуста - 0, 5 склянки
- Бульйон - 8 склянок
- Ячна крупа - 0, 5 склянки
- Томатна паста - 70 мілілітрів
- Сіль, перець - За смаком
- Італійські трави - 1 Чайна ложка
- Лавровий лист - 2 штуки
1
У сотейнику розігрійте рослинне масло, видавіть в нього часник і обсмажте 2 хвилини.
2
Цибуля наріжте дрібними кубиками і відправте до часнику. Через пару хвилин додайте нарізаний невеликими кубиками селеру, морквину і кольорову капусту. Близько 5 хвилин обсмажуйте всі овочі.
3
Потім томатну пасту змішайте з сіллю, перцем і приправами. Перемішайте з овочами.
4
Перекладіть овочі в каструлю, додайте ячну крупу, квасоля і лавровий лист. Залийте бульйоном і доведіть до кипіння.
5
Коли суп почне кипіти, зніміть піну, накрийте кришкою і зменшіть вогонь. Варіть від 30 хвилин до декількох годин, перевіряючи готовність крупи.
6
Перед подачею видаліть лавровий лист і посипте супчик зеленню. Смачного!