Рецепт Суп з консервованої квасолі фото

Суп з консервованої квасолі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста , Бобові , Квасоля , Морква , Цибуля , Кольорова капуста
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Супи
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Квасоля - один з найкращих джерел білка, який дуже потрібен організму. Але люблять її далеко не всі. Я знаю рецепт, як приготувати суп з консервованої квасолі, який сподобається всім!

Опис приготування:

У цей суп можна додати будь-які овочі на ваш смак, наприклад, картопля, цукіні. Якщо вдома не виявилося м'ясного бульйону, зваріть легкий овочевий бульйон або додайте в суп воду. Так у вас вийде пісне, але смачне і ситне блюдо. Ячну крупу можна замінити будь-який інший.

  • Консервована квасоля - 400 грам (банку)
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Селера - 2 штуки (стебло)
  • Кольорова капуста - 0, 5 склянки
  • Бульйон - 8 склянок
  • Ячна крупа - 0, 5 склянки
  • Томатна паста - 70 мілілітрів
  • Сіль, перець - За смаком
  • Італійські трави - 1 Чайна ложка
  • Лавровий лист - 2 штуки
1
У сотейнику розігрійте рослинне масло, видавіть в нього часник і обсмажте 2 хвилини.
2
Цибуля наріжте дрібними кубиками і відправте до часнику. Через пару хвилин додайте нарізаний невеликими кубиками селеру, морквину і кольорову капусту. Близько 5 хвилин обсмажуйте всі овочі.
3
Потім томатну пасту змішайте з сіллю, перцем і приправами. Перемішайте з овочами.
4
Перекладіть овочі в каструлю, додайте ячну крупу, квасоля і лавровий лист. Залийте бульйоном і доведіть до кипіння.
5
Коли суп почне кипіти, зніміть піну, накрийте кришкою і зменшіть вогонь. Варіть від 30 хвилин до декількох годин, перевіряючи готовність крупи.
6
Перед подачею видаліть лавровий лист і посипте супчик зеленню. Смачного!

Схожі рецепти