Суп з консервованої квасолі з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Привіт всім! Сьогодні хочу розповісти вам, як приготувати суп з консервованої квасолі з м'ясом. Супчик вийде дуже наваристим і соковитим, а головне - смачним. Приступаємо до приготування.
Такий супчик відмінно підійде на вечерю. Він виходить дуже ситним і наваристим, і їм вже точно можна нагодувати всю сім'ю. Оригінальність полягає саме в смаку, який забезпечує консервована квасоля. Обов'язково спробуйте приготувати суп будинку. Ви залишитеся задоволені!
- Консервована червона квасоля - 600 грам
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Гірчичні насіння - 2 чайних ложки
- Оливкова олія - 5 Ст. Ложок
- Картопля - 4 штуки
- Бекон - 100 грам
- М'ясо яловичини - 200 грам
- Вода - 1 літр
- Сіль, зелень - За смаком
1
Приготування супу з червоної консервованої квасолі починаємо з того, що нарізаємо яловичину на великі шматочки. Овочі очищаємо, нарізаємо цибулю і часник дрібним кубиком.
2
На розпеченій сковороді підігріваємо невелику кількість рослинної олії і починаємо обсмажувати часник і цибулю до м'якості. Як тільки необхідна консистенція буде досягнута, додаємо до цибулі і часнику яловичину і гірчицю. Тушкуємо протягом 20 хвилин на мінімальному вогні. Важливо постійно перемішувати суміш, щоб м'ясо не підгоріло.
3
Тепер додаємо в сковороду томатну пасту і все добре перемішуємо.
У каструлю наливаємо воду і доводимо її до кипіння. Додаємо в воду квасоля і зажарку з м'ясом. Ретельно все перемішуємо. Потім додаємо очищений і попередньо нарізану кубиками картоплю. Варимо до готовності протягом 20 хвилин.
У каструлю наливаємо воду і доводимо її до кипіння. Додаємо в воду квасоля і зажарку з м'ясом. Ретельно все перемішуємо. Потім додаємо очищений і попередньо нарізану кубиками картоплю. Варимо до готовності протягом 20 хвилин.
4
Нарізаємо бекон тонкими смужками і обсмажуємо його на вершковому маслі. Додаємо в суп. Після закінчення готовності додаємо сіль і зелень. Суп з консервованої квасолі готовий, смачного!