Суп з консервованої білої квасолі
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам запропонувати рецепт, як приготувати суп з консервованої білої квасолі. Щоб зробити супчик ситніше, будемо використовувати м'ясо. А дивовижно апетитний запах страви додадуть прованські трави.
Простий м'ясний суп з квасолею без особливих хитрощів і секретів. Тут передбачається класичне поєднання свинини і квасолі. Квасоля використовуємо консервовану, щоб було швидше. Тоді не доведеться її довго вимочувати і варити.
- Квасоля біла консервована - 1 штука(400 г)
- Свинина на кісточці - 400 грам
- Вода - 1, 5 L
- Прованські трави - 2 чайних ложки
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Селера стеблової - 1 штука (стебло)
- Морква - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Табаско - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
- Петрушка - За смаком
1
Злийте рідину з консервованої квасолі і промийте її.
2
Тепер зробимо бульйон. Доведіть воду до кипіння і покладіть свинину, зменшіть вогонь і варіть години півтори.
3
Тим часом наріжте дрібно цибулю і часник, обсмажте до прозорого кольору на рослинній олії.
4
Коли свинина зварилася, дістаньте її і відокремте м'ясо від кістки. Додайте в каструлю натерту на тертці моркву, подрібнений селера і квасоля. Проваріть все хвилин 20.
5
Поверніть свинину в суп. Потім додайте обсмажену цибулю з часником, прованські трави, табаско і сіль з перцем. Подрібніть петрушку, відправте в суп, вимкніть вогонь і настоюйте під кришкою хвилин 10.