Рецепт Суп з консервованої білої квасолі фото

Суп з консервованої білої квасолі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Бобові , Квасоля , Цибуля
Пісні страви
На обід
Супи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Хочу вам запропонувати рецепт, як приготувати суп з консервованої білої квасолі. Щоб зробити супчик ситніше, будемо використовувати м'ясо. А дивовижно апетитний запах страви додадуть прованські трави.

Опис приготування:

Простий м'ясний суп з квасолею без особливих хитрощів і секретів. Тут передбачається класичне поєднання свинини і квасолі. Квасоля використовуємо консервовану, щоб було швидше. Тоді не доведеться її довго вимочувати і варити.

  • Квасоля біла консервована - 1 штука(400 г)
  • Свинина на кісточці - 400 грам
  • Вода - 1, 5 L
  • Прованські трави - 2 чайних ложки
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Селера стеблової - 1 штука (стебло)
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Табаско - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
  • Петрушка - За смаком
1
Злийте рідину з консервованої квасолі і промийте її.
2
Тепер зробимо бульйон. Доведіть воду до кипіння і покладіть свинину, зменшіть вогонь і варіть години півтори.
3
Тим часом наріжте дрібно цибулю і часник, обсмажте до прозорого кольору на рослинній олії.
4
Коли свинина зварилася, дістаньте її і відокремте м'ясо від кістки. Додайте в каструлю натерту на тертці моркву, подрібнений селера і квасоля. Проваріть все хвилин 20.
5
Поверніть свинину в суп. Потім додайте обсмажену цибулю з часником, прованські трави, табаско і сіль з перцем. Подрібніть петрушку, відправте в суп, вимкніть вогонь і настоюйте під кришкою хвилин 10.

Схожі рецепти