Салат з консервованої білої квасолі
(покроковий рецепт з фото)
Квасоля - це відмінний овоч, він може стати зіркою будь-якої страви. Чи пробували ви салати з нею? Якщо ще немає, тоді рецепт, як приготувати салат з консервованої білої квасолі, спеціально для Вас.
Цей салат можна приготувати з білої або червоної квасолі. Краще не використовувати консервовану квасолю в томаті. Додаю в салат консерви тунця, які можна замінити сардиною. Салат готується дуже швидко, його можна не наполягати, а відразу подавати до столу. Із зелені використовую зелену цибулю, можна взяти петрушку або черемшу.
- Консервована квасоля біла - 425 грам
- Тунець в олії - 140 грам
- Зелена цибуля - За смаком (кілька пір'я)
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль і перець - За смаком
1. Відкриваю банку консервованої білої квасолі, потім перекладаю її на сито і обполіскую кип'яченою водою. Відкриваю консерви з тунця, зливаю рідину і розминають м'ясо виделкою. Мою і нарізаю зелена цибуля, додаю все в миску.
2. Заправляю салат оливковою олією, додаю столову ложку соку лимона, солю і перчу за смаком.
3. Гарненько перемішую вміст миски, при необхідності кладу сіль або перець.
4. Подаю салат відразу після приготування, смачного!