Салат з білої консервованої квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Салат з білої консервованої квасолею буде дуже до речі, якщо до вас нагрянули несподівані гості. Усе, що вам потрібно зробити - це відкрити баночки з необхідними інгредієнтами. Буде дуже смачно!
Якщо вам цікаво знати, як приготувати салат з білої консервованої квасолею, то прочитайте цей рецепт. Це неймовірно простий у приготуванні рецепт, який ви зможете зробити буквально за лічені хвилини, адже всі інгредієнти вже готові до вживання.
- Квасоля біла - 4 Ст. Ложки (консервована)
- Горошок зелений - 4 Ст. Ложки (консервований)
- Коктейль з морепродуктів - 150 грам (у маслі)
- Гриби мариновані - 2 Ст. Ложки
- Майонез - За смаком
- Цибуля зелена - За смаком
Відкрийте банку консервованої білої квасолі і злийте з неї зайву рідину. Перекладіть чотири столові ложки квасолі в блюдо для подачі.
Потім відкрийте банку з консервованим зеленим горошком. Рідина злийте, чотири столові ложки горошку перекладіть до квасолі.
Відкрийте банку з маринованими грибами. Чудово підійдуть опеньки або лисички, також будь-які інші дрібні гриби. Додайте трохи грибів до решти інгредієнтів.
Відкрийте коктейль з морепродуктів і перекладіть його в блюдо. Можете додати трохи пряного масла, в якому був коктейль, але не перестарайтеся, щоб салат не вийшов занадто жирним і важким.
Заправте салат майонезом і посоліть за смаком. Ретельно перемішайте і відразу ж подавайте до столу. Можна також прикрасити салат свіжою зеленню.