Салат з білою квасолею консервованої
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 20 хв.
В основному квасоля додають в ситні салат. Вона добре поєднується з майонезній заправкою і м'ясними виробами. Але я захотіла зробити з неї легке блюдо, яким можна перекусити в обід.
Опис приготування:
І ось я вам представляю рецепт з описом того, як приготувати салат з білою квасолею консервованої. Крім неї в складі є помідори, капуста калі і приголомшлива заправка. До речі, я все частіше стала створювати соуси для страв сама. Це дуже розвиває смакові рецептори, адже можна постійно пробувати нові поєднання.
- Капуста калі - 450 грам
- Помідор - 900 грам
- Біла квасоля консервована - 1 штука (банку)
- Вода - 50 мілілітрів
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Сік лимона - 2 Ст. Ложки
- Орегано - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Часник - 2 зубчики
- Чорний мелений перець - За смаком
2 ст. Ложки олії розігрійте в каструлі з товстим дном. Додайте в неї нарізану капусту з водою. Гасіть її протягом 5 хвилин, щоб вона стала м'якою.
Перекладіть капусту в миску, приберіть її в холодильник охолоджуватися.
Квасоля викладіть з банки і злийте з неї рідину.
Помідори наріжте середніми шматочками.
А тепер займіться заправкою. Масло, що залишилося з'єднайте з орегано, соком, подрібненим часником, сіллю і перцем.
Всі інгредієнти змішайте, додайте заправку і перемішайте. Смачного!