Рецепт Салат з білою квасолею консервованої фото

Салат з білою квасолею консервованої
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста , Бобові , Квасоля , Біла квасоля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 6
Час приготування: 20 хв.

В основному квасоля додають в ситні салат. Вона добре поєднується з майонезній заправкою і м'ясними виробами. Але я захотіла зробити з неї легке блюдо, яким можна перекусити в обід.

Опис приготування:

І ось я вам представляю рецепт з описом того, як приготувати салат з білою квасолею консервованої. Крім неї в складі є помідори, капуста калі і приголомшлива заправка. До речі, я все частіше стала створювати соуси для страв сама. Це дуже розвиває смакові рецептори, адже можна постійно пробувати нові поєднання.

  • Капуста калі - 450 грам
  • Помідор - 900 грам
  • Біла квасоля консервована - 1 штука (банку)
  • Вода - 50 мілілітрів
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Сік лимона - 2 Ст. Ложки
  • Орегано - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Чорний мелений перець - За смаком
салат з білою квасолею консервованої - фото крок 1
2 ст. Ложки олії розігрійте в каструлі з товстим дном. Додайте в неї нарізану капусту з водою. Гасіть її протягом 5 хвилин, щоб вона стала м'якою.
салат з білою квасолею консервованої - фото крок 2
Перекладіть капусту в миску, приберіть її в холодильник охолоджуватися.
салат з білою квасолею консервованої - фото крок 3
Квасоля викладіть з банки і злийте з неї рідину.
салат з білою квасолею консервованої - фото крок 4
Помідори наріжте середніми шматочками.
салат з білою квасолею консервованої - фото крок 5
А тепер займіться заправкою. Масло, що залишилося з'єднайте з орегано, соком, подрібненим часником, сіллю і перцем.
салат з білою квасолею консервованої - фото крок 6
Всі інгредієнти змішайте, додайте заправку і перемішайте. Смачного!

Схожі рецепти