Рецепт Суп з білою квасолею консервованої фото

Суп з білою квасолею консервованої
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Овочі , Бобові , Квасоля , Помідор
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 6
Час приготування: 35 хв.

Якщо у вас немає часу варити м'ясо для супу, не біда. І без нього можна зварити прекрасне першу страву за короткий термін. Тільки потрібно взяти перевірений рецепт, як у мене. Дивіться і готуйте!

Опис приготування:

Тоді ви точно будете ситими і задоволеними смаком, незважаючи на відсутність наваристого бульйону. Ознайомтеся з тим, як приготувати суп з білою квасолею консервованої. Він припаде до смаку тим, хто не любить жирну їжу. Італійський суп найчастіше варять в літню пору з продуктів з власного городу. Але ми обходимося і покупними продуктами, виходить теж дуже смачно.

  • Грудинка копчёная - 100 грам
  • Сік томатний - 200-300 мілілітрів
  • Помідор - 6 штук
  • Морква - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Селера черешкова - 3 штуки
  • Квасоля біла консервована, банку - 1 штука
  • Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
  • Суміш трав, приправа - 1, 5 Ст. Ложки
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Перець чилі сухий - За смаком
  • Сіль - За смаком
суп з білою квасолею консервованої - фото крок 1
У каструлі з товстим дном розігрійте масло. Слегка обжарьте в нём грудинку, яку попередньо наріжте кубиками.
суп з білою квасолею консервованої - фото крок 2
Цибулю і моркву почистіть, помийте і дрібно наріжте. Додайте овочі до курки.
суп з білою квасолею консервованої - фото крок 3
Томати звільніть від шкірки. Додайте м'якоть в каструлю разом з дрібно нарізаним селерою.
суп з білою квасолею консервованої - фото крок 4
Потім влийте сік і додайте квасолю. Зробіть вогонь менше.
суп з білою квасолею консервованої - фото крок 5
Тепер всипте все приправи, перець і сіль. Варіть суп на слабкому вогні 20 хвилин.
суп з білою квасолею консервованої - фото крок 6
Готовий суп можете прикрасити пармезаном і базиліком. Смачного!

Схожі рецепти