Суп з білою квасолею консервованої
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас немає часу варити м'ясо для супу, не біда. І без нього можна зварити прекрасне першу страву за короткий термін. Тільки потрібно взяти перевірений рецепт, як у мене. Дивіться і готуйте!
Тоді ви точно будете ситими і задоволеними смаком, незважаючи на відсутність наваристого бульйону. Ознайомтеся з тим, як приготувати суп з білою квасолею консервованої. Він припаде до смаку тим, хто не любить жирну їжу. Італійський суп найчастіше варять в літню пору з продуктів з власного городу. Але ми обходимося і покупними продуктами, виходить теж дуже смачно.
- Грудинка копчёная - 100 грам
- Сік томатний - 200-300 мілілітрів
- Помідор - 6 штук
- Морква - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Селера черешкова - 3 штуки
- Квасоля біла консервована, банку - 1 штука
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Суміш трав, приправа - 1, 5 Ст. Ложки
- Чорний мелений перець - За смаком
- Перець чилі сухий - За смаком
- Сіль - За смаком
У каструлі з товстим дном розігрійте масло. Слегка обжарьте в нём грудинку, яку попередньо наріжте кубиками.
Цибулю і моркву почистіть, помийте і дрібно наріжте. Додайте овочі до курки.
Томати звільніть від шкірки. Додайте м'якоть в каструлю разом з дрібно нарізаним селерою.
Потім влийте сік і додайте квасолю. Зробіть вогонь менше.
Тепер всипте все приправи, перець і сіль. Варіть суп на слабкому вогні 20 хвилин.
Готовий суп можете прикрасити пармезаном і базиліком. Смачного!