Рецепт Суп з білою квасолею фото

Суп з білою квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля , Біла квасоля
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 4 г. 0 хв.

На обід завжди повинен бути суп! Давайте приготуємо його з білою квасолею. Він сподобається вам з першої ложки: ароматний, ситний, поживний, наваристий і корисний. Спробуйте приготувати, не пошкодуєте!

Опис приготування:

Домашній суп з білою квасолею - це живильне, ситне і дуже смачна страва. Сьогодні я розповім вам, як приготувати суп з білою квасолею: неймовірно смачний, наваристий і корисний. Готується він просто, тільки сам процес займає досить багато часу. Але ви не пошкодуєте про це, адже суп просто чудовий!

  • Біла квасоля - 200 грам
  • Морква - 2-3 штук
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Селера - 1-2 штук (стебла)
  • Luk salotų - 2-3 штук
  • Шавлія - 3-4 штук (листя)
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Сіль - 1-2 чайних ложок (за смаком)
  • Чорний мелений перець - 1/4 чайних ложки (за смаком)
  • Петрушка - 2-3 штук (гілочки)
  • Домашня курка - 1 штука
суп з білою квасолею - фото крок 1
Квасоля заливаємо водою і залишаємо на ніч. Потім міняємо воду, додаємо очищений часник, листя шавлії. Відправляємо квасоля на вогонь, варимо хвилин 30.
суп з білою квасолею - фото крок 2
Курку заливаємо водою, додаємо сіль, ріпчаста цибуля, морква і стебла селери. Варимо до готовності курки.
суп з білою квасолею - фото крок 3
Далі готову курку виймаємо з бульйону, нехай трохи охолоне. Потім м'ясо відокремлюємо від кісток.
суп з білою квасолею - фото крок 4
У бульйон додаємо нарізані тонкими кружечками цибулю-шалот і моркву.
суп з білою квасолею - фото крок 5
І додаємо квасоля. Потім доводимо суп до кипіння, зменшуємо вогонь і варимо все 1 час. Для 10 хвилин до готовності супу додаємо м'ясо, сіль, перець і дрібно нарізану петрушку.
суп з білою квасолею - фото крок 6
У глибоку тарілку викладаємо шматочок підсмаженого хліба, а зверху наливаємо гарячий суп.

Схожі рецепти