Суп з білою квасолею
(покроковий рецепт з фото)
На обід завжди повинен бути суп! Давайте приготуємо його з білою квасолею. Він сподобається вам з першої ложки: ароматний, ситний, поживний, наваристий і корисний. Спробуйте приготувати, не пошкодуєте!
Домашній суп з білою квасолею - це живильне, ситне і дуже смачна страва. Сьогодні я розповім вам, як приготувати суп з білою квасолею: неймовірно смачний, наваристий і корисний. Готується він просто, тільки сам процес займає досить багато часу. Але ви не пошкодуєте про це, адже суп просто чудовий!
- Біла квасоля - 200 грам
- Морква - 2-3 штук
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Селера - 1-2 штук (стебла)
- Luk salotų - 2-3 штук
- Шавлія - 3-4 штук (листя)
- Часник - 1-2 зубчиків
- Сіль - 1-2 чайних ложок (за смаком)
- Чорний мелений перець - 1/4 чайних ложки (за смаком)
- Петрушка - 2-3 штук (гілочки)
- Домашня курка - 1 штука
Квасоля заливаємо водою і залишаємо на ніч. Потім міняємо воду, додаємо очищений часник, листя шавлії. Відправляємо квасоля на вогонь, варимо хвилин 30.
Курку заливаємо водою, додаємо сіль, ріпчаста цибуля, морква і стебла селери. Варимо до готовності курки.
Далі готову курку виймаємо з бульйону, нехай трохи охолоне. Потім м'ясо відокремлюємо від кісток.
У бульйон додаємо нарізані тонкими кружечками цибулю-шалот і моркву.
І додаємо квасоля. Потім доводимо суп до кипіння, зменшуємо вогонь і варимо все 1 час. Для 10 хвилин до готовності супу додаємо м'ясо, сіль, перець і дрібно нарізану петрушку.
У глибоку тарілку викладаємо шматочок підсмаженого хліба, а зверху наливаємо гарячий суп.