Курячий суп з білою квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам приїлися повсякденні супи або борщі, або хочеться приготувати смачний і легкий суп на швидку руку - цей рецепт для вас. Обов'язково спробуйте!
Це багатий білками і дуже поживний суп. Спочатку відваріть до готовності м'ясо і квасолю, варите окремо. Коли м'ясо звариться, поріжте його і поверніть в бульйон. Туди ж киньте обсмажену моркву і порізану картоплю. Уварите на сковороді томатний сік зі спеціями. Коли картопля в супі буде готовий - додайте сік і квасоля і доведіть до кипіння. Після цього зніміть суп з вогню і дайте півгодини настоятися перед подачею на стіл. Смачного!
- М'ясо - 400 грам
- Квасоля - 150 грам
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Лавровий лист - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Томатний сік - 1 Склянка
- Рослинна олія - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
- Зелень - За смаком
Відваріть до готовності м'ясо і окремо попередньо замочену квасолю.
Потріть і злегка обсмажте моркву. Киньте її в курячий бульйон.
Томатний сік трохи Уваров на сковороді, потім додайте подрібнений часник, лавровий лист, перець, сіль. Через хвилину відставте з вогню.
Поріжте картоплю.
Готове м'ясо вийміть з бульйону, поріжте і киньте назад разом з картоплею. Коли картопля буде готовий, додайте в суп квасолю, томатний сік зі спеціями і доведіть до кипіння. Після цього зніміть суп з вогню і дайте півгодини настоятися перед подачею на стіл.