Суп зі шпинатом і білою квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Це дивно затишний суп, наповнений завареним шпинатом, білою квасолею і моєї улюбленої пастою. У сезон свіжої зелені обов'язково покладіть свіжозрізані листочки шпинату, а взимку - заморожені.
Розповім вам, як приготувати "суп зі шпинатом і білою квасолею" . Для супу використовуйте овочевий бульйон. Також знадобиться будь-яка паста твердих сортів, в оригінальному рецепті була паста Орзо, але знайти її мені не вдалося. Що ж стосується білої квасолі, то підійде консервована або відварена до м'якості квасоля. У будь-якому випадку відкиньте її на друшляк і дайте стекти рідини повністю. І останній момент - шпинат. Звичайно, в зеленому сезоні - тільки свіжий! А взимку можна обійтися заморожуванням, рецепт від цього не змінюється, розморожувати шпинат не потрібно, кидайте відразу в суп і варіть 2 хвилини. Свіжої шпинат ретельно вимийте, поріжте і проваріть 1 хвилинку в супі, цього достатньо. Хай щастить!
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2-3 зубчиків
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Базилік сушений - 0, 5 чайних ложки
- Чебрець сушений - 0, 5 чайних ложки
- Овочевий бульйон або вода - 4 склянки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Макаронні вироби (макарони) - 1 Склянка
- Шпинат - 50 грам
- Біла варена квасоля - 1 Склянка (або консервована)
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Зелень (кріп або петрушка) - За смаком
- Лимон - 1 штука