Рецепт Суп зі шпинатом і білою квасолею фото

Суп зі шпинатом і білою квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля , Зелень , Шпинат
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Супи
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.

Це дивно затишний суп, наповнений завареним шпинатом, білою квасолею і моєї улюбленої пастою. У сезон свіжої зелені обов'язково покладіть свіжозрізані листочки шпинату, а взимку - заморожені.

Опис приготування:

Розповім вам, як приготувати"Суп зі шпинатом і білою квасолею" . Для супу використовуйте овочевий бульйон. Також знадобиться будь-яка паста твердих сортів, в оригінальному рецепті була паста Орзо, але знайти її мені не вдалося. Що ж стосується білої квасолі, то підійде консервована або відварена до м'якості квасоля. У будь-якому випадку відкиньте її на друшляк і дайте стекти рідини повністю. І останній момент - шпинат. Звичайно, в зеленому сезоні - тільки свіжий! А взимку можна обійтися заморожуванням, рецепт від цього не змінюється, розморожувати шпинат не потрібно, кидайте відразу в суп і варіть 2 хвилини. Свіжої шпинат ретельно вимийте, поріжте і проваріть 1 хвилинку в супі, цього достатньо. Хай щастить!

  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Базилік сушений - 0, 5 чайних ложки
  • Чебрець сушений - 0, 5 чайних ложки
  • Овочевий бульйон або вода - 4 склянки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Макаронні вироби (макарони) - 1 Склянка
  • Шпинат - 50 грам
  • Біла варена квасоля - 1 Склянка (або консервована)
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Зелень (кріп або петрушка) - За смаком
  • Лимон - 1 штука
суп зі шпинатом і білою квасолею - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
суп зі шпинатом і білою квасолею - фото крок 2
Поріжте дрібно цибулю і часник, обсмажте на ложці рослинного масла до м'якості. Це займе 2-3 хвилини, часто помішуйте, щоб не пригоріли овочі. Додайте чебрець і базилік, прогрійте з цибулею хвилину.
суп зі шпинатом і білою квасолею - фото крок 3
Влийте овочевий бульйон, додайте лавровий лист і доведіть до кипіння.
суп зі шпинатом і білою квасолею - фото крок 4
Додайте макарони, перемішайте, з моменту закипання варіть при слабкому кипінні 10 хвилин, поки макарони не стануть м'якими.
суп зі шпинатом і білою квасолею - фото крок 5
Додайте сіль, перець, квасоля.
суп зі шпинатом і білою квасолею - фото крок 6
Додайте шпинат, лимонний сік (сік одного лиману), зелень (кріп або петрушку). Варіть 1-2 хвилини.
суп зі шпинатом і білою квасолею - фото крок 7
Суп готовий! Подавайте відразу після приготування. Сіль і перець регулюйте на смак смак.
суп зі шпинатом і білою квасолею - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти