Рецепт Салат з білої квасолі фото

Салат з білої квасолі
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Овочі , Бобові , Квасоля , Біла квасоля
Вегетаріанське харчування
На обід
Салати
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Смачний, корисний і вельми поживний салат з білої квасолі. Цей салат готується дуже просто, проте виходить ситним і смачним.

Опис приготування:

Найтриваліший процес в цьому салаті - варка фасоли. Але це не повинно перешкодити вам зробити салат з білої квасолі у цій простому рецептом. Квасоля дуже корисний продукт, і, якщо ви зваріть її правильно, ніяких неприємних відчуттів після її прийому не буде Я детально розповіла вам, як готувати салат з білої квасолі. І вам неодмінно слід приготувати його і спробувати.

  • Квасоля біла - 0, 5 склянки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Перчик зелений - 2 штуки
  • Помідор - 1 штука
  • Яйце варене - 1 штука
  • Лимонний сік або оцет - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 1, 5 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка (за смаком)
  • Суміш перців мелених - 1 щіпка
салат з білої квасолі - фото крок 1
Квасоля для салату нам потрібна варена. Тому замочуємо її на ніч. Вранці воду зливаємо і промиваємо квасоля. Заливаємо свіжою водою і ставимо варити. Точний час варіння сказати не можу - кожна квасоля вариться різний час. В середньому - від 40 хвилин 1.5 годин. З готової квасолі зливаємо воду, що залишилася і ставимо її в сторонку - нехай остигає.
салат з білої квасолі - фото крок 2
Чистий цибулю, нарізаємо півкільцями. Викладаємо його в миску, посипаємо сіллю і перцем. Заливаємо лимонним соком або оцтом - нехай маринується, поки ми будемо займатися іншими інгредієнтами.
салат з білої квасолі - фото крок 3
Очищаємо перчики від насіння і нарізаємо тонкими смужками.
салат з білої квасолі - фото крок 4
Нарізаємо помідор невеликими кубиками.
салат з білої квасолі - фото крок 5
Очищаємо варене яйце і розрізаємо. Можна кубиками, можна на дольки і потім ними прикрасити салат.
салат з білої квасолі - фото крок 6
Змішуємо всі інгредієнти і поливаємо олією. Пробуємо на смак і, якщо треба, додаємо солі. Прикрашаємо і подаємо на стіл.

Схожі рецепти