Хумус з білої квасолі
(покроковий рецепт з фото)
Ця закуска хороша сама по собі, на бутерброді, на листі салату і як гарнір до м'яса і риби. Це відмінна закуска - головне ситна і універсальна! Отже, даю рецепт хумуса з білої квасолі.
Хумус з білої квасолі - найпростіша закуска, яка буде затребувана і на святковому, і на буденному столі. Така закуска дуже популярна в арабських країнах. Рецепт хумус з білої квасолі я дізналася, відпочиваючи на Кіпрі - там такий хумус теж дуже популярний. Готувати дуже просто, а закуска виходить цікава - чому б не спробувати?
- Часник - 2 зубчики
- Свіжий розмарин - 1 Чайна ложка (подрібнити)
- Лимонний сік - 3 Ст. Ложки
- Taxini - 3 Ст. Ложки (пастообразная суміш, яку застосовують в кулінарних цілях в якості приправи.)
- Сіль - 3/4 чайних ложки
- Червоний мелений перець - 1/4 чайних ложки
- Оливкова олія - 1/4 Ст. Ложки
- Паприка - За смаком
Подрібніть в комбайні часник і розмарин.
Потім додайте квасолю і всі інші інгредієнти, за винятком оливкової олії.
Вливаємо олію вже в перемелені масу, під час роботи комбайна.
Накриваємо кришкою і охолоджуємо протягом однієї години.