Рецепт Хумус з білої квасолі фото

Хумус з білої квасолі
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля , Біла квасоля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На полуденок , Корисний обід , Фуршет
Гумус
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 15 хв.

Ця закуска хороша сама по собі, на бутерброді, на листі салату і як гарнір до м'яса і риби. Це відмінна закуска - головне ситна і універсальна! Отже, даю рецепт хумуса з білої квасолі.

Опис приготування:

Хумус з білої квасолі - найпростіша закуска, яка буде затребувана і на святковому, і на буденному столі. Така закуска дуже популярна в арабських країнах. Рецепт хумус з білої квасолі я дізналася, відпочиваючи на Кіпрі - там такий хумус теж дуже популярний. Готувати дуже просто, а закуска виходить цікава - чому б не спробувати?

  • Часник - 2 зубчики
  • Свіжий розмарин - 1 Чайна ложка (подрібнити)
  • Лимонний сік - 3 Ст. Ложки
  • Taxini - 3 Ст. Ложки (пастообразная суміш, яку застосовують в кулінарних цілях в якості приправи.)
  • Сіль - 3/4 чайних ложки
  • Червоний мелений перець - 1/4 чайних ложки
  • Оливкова олія - 1/4 Ст. Ложки
  • Паприка - За смаком
хумус з білої квасолі - фото крок 1
Подрібніть в комбайні часник і розмарин.
хумус з білої квасолі - фото крок 2
Потім додайте квасолю і всі інші інгредієнти, за винятком оливкової олії.
хумус з білої квасолі - фото крок 3
Вливаємо олію вже в перемелені масу, під час роботи комбайна.
хумус з білої квасолі - фото крок 4
Накриваємо кришкою і охолоджуємо протягом однієї години.

Схожі рецепти