Рецепт Паштет з білої квасолі фото

Паштет з білої квасолі
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля , Біла квасоля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На швидку руку , Фуршет
Паштети
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 15 хв.

Паштет з білої квасолі - одна з найбільш смачних і корисних закусок, які я готую для своєї сім'ї. До складу паштету входить свіжа зелень і лимонний сік.

Опис приготування:

Найкращі страви ті, які робляться будинку. Паштет з білої квасолі в домашніх умовах виходить набагато смачніше і корисніше магазинного. Готується він дуже просто, багато часу і сил не вимагає. Якщо ви постите або хочете схуднути - зробіть собі такий паштет. Їм можна заправити салати, або намазати на грінки, як їх зробити, я розповім нижче. Бажаю вам приємного апетиту!

  • Біла квасоля - 300-350 грам (зваріть її заздалегідь, або купіть вже готову.)
  • Часник - 1 зубчик
  • Свіжовичавлений лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Оливкова олія - 50 мілілітрів
  • Листя кінзи - 5-6 штук
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Багет - 1 штука
паштет з білої квасолі - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти. Ще раз повторюся, зваріть заздалегідь білу квасолю до м'якості.
паштет з білої квасолі - фото крок 2
Розм'якшіть білу квасолю виделкою.
паштет з білої квасолі - фото крок 3
Дрібно нарубати кинзу і змішайте її з білою квасолею, приправити сіллю, поперчіть за смаком.
паштет з білої квасолі - фото крок 4
Видавіть до квасолі з кінзою лимонний сік, додайте одну столову ложку оливкової олії і роздавлений часник. Перемішайте. У вас вийшов чудовий паштет з білої квасолі. Тепер приготуємо грінки.
паштет з білої квасолі - фото крок 5
Змастіть скибочки багета оливковою олією і запечіть їх в розігрітій на 180 градусів духовці, потримайте їх в духовці 10 хвилин. Грінки будуть хрусткими. Намажте на грінки паштет з білої квасолі і подавайте до столу, прикрасивши листям кінзи.

Схожі рецепти