Паштет з білої квасолі
(покроковий рецепт з фото)
Паштет з білої квасолі - одна з найбільш смачних і корисних закусок, які я готую для своєї сім'ї. До складу паштету входить свіжа зелень і лимонний сік.
Найкращі страви ті, які робляться будинку. Паштет з білої квасолі в домашніх умовах виходить набагато смачніше і корисніше магазинного. Готується він дуже просто, багато часу і сил не вимагає. Якщо ви постите або хочете схуднути - зробіть собі такий паштет. Їм можна заправити салати, або намазати на грінки, як їх зробити, я розповім нижче. Бажаю вам приємного апетиту!
- Біла квасоля - 300-350 грам (зваріть її заздалегідь, або купіть вже готову.)
- Часник - 1 зубчик
- Свіжовичавлений лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 50 мілілітрів
- Листя кінзи - 5-6 штук
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Багет - 1 штука
Підготуйте всі інгредієнти. Ще раз повторюся, зваріть заздалегідь білу квасолю до м'якості.
Розм'якшіть білу квасолю виделкою.
Дрібно нарубати кинзу і змішайте її з білою квасолею, приправити сіллю, поперчіть за смаком.
Видавіть до квасолі з кінзою лимонний сік, додайте одну столову ложку оливкової олії і роздавлений часник. Перемішайте. У вас вийшов чудовий паштет з білої квасолі. Тепер приготуємо грінки.
Змастіть скибочки багета оливковою олією і запечіть їх в розігрітій на 180 градусів духовці, потримайте їх в духовці 10 хвилин. Грінки будуть хрусткими. Намажте на грінки паштет з білої квасолі і подавайте до столу, прикрасивши листям кінзи.