Майонез з білої квасолі
(покроковий рецепт з фото)
Дуже простий і швидкий спосіб, як приготувати майонез з білої квасолі. Соус виходить дуже смачним, нагадує майонез домашнього приготування. Підходить для салатів, sendvichyei, овочів і гарнірів.
Вище зазначено базове кількість інгредієнтів, але майонез можна зробити як густим, так і більш рідким. Я рекомендую для початку додати 1/3 склянки води, а потім вже орієнтуватися на власний смак.
- Біла квасоля - 1 банку (консервована)
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Вода - 3/4 склянки
- Сіль - За смаком
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Лимонний сік - 2-3 Ст. Ложок
Підготуйте всі інгредієнти.
Промийте квасоля. Подрібніть всі інгредієнти в блендері до однорідного стану.
Спробуйте майонез на смак, він повинен влаштовувати вас за кількістю солі і консистенції.
Майонез з білої квасолі готовий, смачного!