Швидкі котлети з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування швидких котлет з овочами. Такі котлети дуже добре готувати як на вечерю, так і на обід і сніданок.
Приготування котлет не займає багато часу і праці, а обід вийде дуже корисним і ситним. Зелений горошок і пекінська капуста дуже добре доповнюють котлети.
- Пекінська капуста - 100 грам
- Фарш свинячо-яловичий - 300 грам
- Куряче яйце - 1 штука
- Солодкий перець - 1 штука
- Перець і сіль - - За смаком
- Зелений горошок - 100 грам
- Рослинна олія - 30 мілілітрів
1. Для приготування швидких котлет додаємо сирі яйця в уже готовий фарш, (попередньо фарш можна змолоти самим або купити готовий в магазині), тепер його трохи посолити і додаємо спецій. Фарш добре перемішуємо і відбиваємо, він повинен стати в'язким і густим.
2. Руки обмокніте в воді і сформуємо котлетки. Розігріємо сковороду з соняшниковою олією і хвилин за вісім, з кожного боку обсмажуємо котлети. Вогонь повинен бути невеликий. Щоб зайве масло стекло, котлети викладаємо на тарілку.
3. Заливаємо окропом заморожений зелений горошок. Десять хвилин в гарячій воді тримаємо зелений горошок і потім зливаємо воду.
4. Промиваємо солодкий перець і нарізаємо його соломкою або кільцями, напівкружечками нарізаємо пекінську капусту. Промиваємо томат і нарізаємо його кружечками або скибочками.
5. Котлету викладаємо на тарілку, сюди ж ложем зелений горошок і овочі, додаємо трохи майонезу або сметани.