Швидкі котлети в стилі «київських»
(покроковий рецепт з фото)
Хочете зробити на вечерю чи обід що-небудь цікаве і без зайвого клопоту? Я покажу, як приготувати швидкі котлети в стилі "київських" з ніжною і ароматною начинкою. Запам'ятовуйте і повторіть рецепт!
Ці знамениті котлетки з рідким маслом і зеленню всередині - чудова ідея на кожен день. Я рекомендую заготовити начинку заздалегідь і використовувати в міру необхідності. Подавати до столу їх можна з гарніром за смаком і овочами. Рецепт точно повинен бути у вашій кулінарній скарбничці.
- Куряча грудка - 6 штук
- Борошно - 1/2 склянки
- Спеції та сіль - За смаком
- Яйце - 3 штуки
- Панірувальні сухарі - 1 Склянка
- Рослинна олія - За смаком (для смаження у фритюрі)
- Вершкове масло - 150 грам
- Часник - 4-6 зубчиків
- Сік лимона - 2 Ст. Ложки
- Зелень - 1/2 пучка (кріп і петрушка)
1. У чаші блендера з'єднайте вершкове масло, зелень, сік лимона, подрібнений часник, сіль і спеції. Ретельно перемішайте до однорідності. Викладіть на харчову плівку, сформуйте "ковбаску" і відправте в морозилку хвилин на 20.
2. Курячі грудки трохи відбийте. Посоліть і додайте спеції за смаком.
3. Заморожене масло наріжте невеликими шматочками. Викладіть по шматочку на кожну грудку і акуратно згорніть.
4. У глибокій мисці збийте яйця. Обваляйте курочку в яйце, після в борошні і знову в яйці.
5. Обваляйте з усіх боків в панірувальних сухарях і відправте в розігріту олію. Обсмажте до рум'яної скоринки хвилин 5, а після відправте в розігріту до 200 градусів духовку і доведіть до готовності.
6. Подавайте котлетки гарячими. Смачного!