Салат «Морська мушля»
(покроковий рецепт з фото)
Цікавий, але при цьому простий рецепт салату "морська мушля" - для вас! смачно, апетитно, а вже як ошатно - словами вам не передати! Обов'язково спробуйте такий салатик, він вам сподобається!
Перед вами рецепт приготування салату "морська мушля" . Впевнена, що і вам, і всім вашим гостям це блюдо сподобається. Насправді, як мені здалося, цей святковий салат - не що інше, як vidoizmenennaya "мімози ", але серед моїх гостей ніхто не помітив підміни, настільки він красиво виглядав. Так що рекомендую і вам!
- Тунець - 250 грам (у власному соку)
- Рис відварний - 200 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Огірок - 1 штука
- Яйця - 3 штуки
- Майонез - За смаком
- Ікра червона - За смаком (для прикраси)
- Спеції - За смаком
1. Сначал ми будемо викладати інгредієнти ромбиком, а потім просто додамо вже готовому салату форму черепашки. Якщо є форма для випічки, можна використовувати її, а в кінці зняти. Отже, викладаємо спочатку рис, смажена тонко майонезом. Спеції - за смаком. Далі - шар риби.
2. Далі викладаємо відварені і подрібнені яйця.
3. Поверх яєць - нарізаний кубиками огірок.
4. Далі - знову шар майонезу, посипаємо все це тертим сиром.
5. А ось тепер нехай салат добре настоїться в холодильнику (хоча б кілька годин). Після цього акуратно надаємо йому форму, наближену до мушлі, смажена майонезом зверху і з боків, прикрасимо ікрою. Готово!