Рецепт Салат «Морська мушля» фото

Салат «Морська мушля»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Крупи , Мал , Тунець
Дієтичне харчування
На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Цікавий, але при цьому простий рецепт салату"Морська мушля" - для вас! смачно, апетитно, а вже як ошатно - словами вам не передати! Обов'язково спробуйте такий салатик, він вам сподобається!

Опис приготування:

Перед вами рецепт приготування салату"Морська мушля" . Впевнена, що і вам, і всім вашим гостям це блюдо сподобається. Насправді, як мені здалося, цей святковий салат - не що інше, як vidoizmenennaya "мімози & Quot; , але серед моїх гостей ніхто не помітив підміни, настільки він красиво виглядав. Так що рекомендую і вам!

  • Тунець - 250 грам (у власному соку)
  • Рис відварний - 200 грам
  • Сир твердий - 100 грам
  • Огірок - 1 штука
  • Яйця - 3 штуки
  • Майонез - За смаком
  • Ікра червона - За смаком (для прикраси)
  • Спеції - За смаком
салат
1. Сначал ми будемо викладати інгредієнти ромбиком, а потім просто додамо вже готовому салату форму черепашки. Якщо є форма для випічки, можна використовувати її, а в кінці зняти. Отже, викладаємо спочатку рис, смажена тонко майонезом. Спеції - за смаком. Далі - шар риби.
салат
2. Далі викладаємо відварені і подрібнені яйця.
салат
3. Поверх яєць - нарізаний кубиками огірок.
салат
4. Далі - знову шар майонезу, посипаємо все це тертим сиром.
салат
5. А ось тепер нехай салат добре настоїться в холодильнику (хоча б кілька годин). Після цього акуратно надаємо йому форму, наближену до мушлі, смажена майонезом зверху і з боків, прикрасимо ікрою. Готово!

Схожі рецепти