Сніданок «Морська мушля»
(покроковий рецепт з фото)
Люблю страви, в яких можна проявити свою фантазію в оформленні. Іноді самі інгредієнти наштовхують тебе на експерименти з ними. А також можна придумати цікаву назву.
Все це опис я можу віднести до мого наступного страви. У покрокової інструкції я написала, як приготувати закуску "морська мушля" . В якості натхнення я використовувала конкільоні (великі черепашки). У них буде покладений салат з сардиною. Спробуйте і інші варіанти начинки, наприклад, з креветками.
- Конкільоні - 20 штук
- Яйце - 2 штуки
- Огірок - 1 штука
- Ріпчасту цибулю червоний - 0, 5 штуки
- Сардина в маслі консервована - 1 штука (банку)
- Листя салату - 3 штуки
- Помідор - 2 штуки
- Твердий сир - 30 грам
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Петрушка нарізана - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
Конкільоні відваріть до готовності в підсоленому окропі (близько 12 хвилин). Потім остудіть їх. Також відваріть яйця круто.
Сардину розімніть вилкою. Яйця очистіть і дрібно наріжте. Огірок помийте і наріжте. Цибулю очистіть і наріжте кубиками. Змішайте ці інгредієнти з майонезом і сіллю.