Рецепт Сніданок «Морська мушля» фото

Сніданок «Морська мушля»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Макарони, Сардина
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл, Фуршет
Фаршировані

Люблю страви, в яких можна проявити свою фантазію в оформленні. Іноді самі інгредієнти наштовхують тебе на експерименти з ними. А також можна придумати цікаву назву.

Все це опис я можу віднести до мого наступного страви. У покрокової інструкції я написала, як приготувати закуску "морська мушля" . В якості натхнення я використовувала конкільоні (великі черепашки). У них буде покладений салат з сардиною. Спробуйте і інші варіанти начинки, наприклад, з креветками.

  • Конкільоні - 20 штук
  • Яйце - 2 штуки
  • Огірок - 1 штука
  • Ріпчасту цибулю червоний - 0, 5 штуки
  • Сардина в маслі консервована - 1 штука (банку)
  • Листя салату - 3 штуки
  • Помідор - 2 штуки
  • Твердий сир - 30 грам
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Петрушка нарізана - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
закуска
Конкільоні відваріть до готовності в підсоленому окропі (близько 12 хвилин). Потім остудіть їх. Також відваріть яйця круто.
закуска
Сардину розімніть вилкою. Яйця очистіть і дрібно наріжте. Огірок помийте і наріжте. Цибулю очистіть і наріжте кубиками. Змішайте ці інгредієнти з майонезом і сіллю.

Схожі рецепти