Рецепт Привіт «Морська капуста» фото

Привіт «Морська капуста»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Фрукти, Морепродукти, Яблука, Часник, Морська капуста
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На швидку руку
Салати

Більшість не шанує морську капусту, хоча всі знають про її корисні властивості і про високий вміст вітамінів. Тим, хто не знає, що з неї зробити підкажу, як приготувати салат "морська капуста" .

У морській капусті низький вміст жиру, тому вона дієтична і низькокалорійна. Вона відмінно поєднується з іншими овочами, деякими фруктами і м'ясом. Салат рекомендую відразу подавати на стіл, а якщо плануєте його зробити заздалегідь, то зберігайте в холодильнику не більше 1 дня.

  • Морська капуста суха - 1 щіпка
  • Рисовий оцет - 3 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
  • Кунжутну олію - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Імбир свіжий - 1 Чайна ложка
  • Часник - 1/2 зубчики
  • Яблуко - 1 штука
  • Braai - 2 Ст. Ложки
  • Зелена цибуля - 2 штуки
  • Кунжут - 1 Ст. Ложка
салат
1. Морська капуста у мене сушена, заливаю її холодною водою і залишаю на 10 хвилин.
салат
2. Через необхідний час перекидають капусту на сито, щоб пішла зайва вода, і руками відвалів воду, що залишилася. Нарізаю водорості невеликими шматочками.
салат
3. Для заправки: в миску вливаю кунжутне масло, соєвий соус, оцет, додаю подрібнений часник, імбир і цукровий пісок. Перемішую до розчинення цукрових крупинок.
салат
4. Яблука у мене зиязиках сортів, мою їх гарненько і розрізаю на 2 частини, вичищаю насіння і розрізаю яблука невеликими шматочками.
салат
5. У миску до заправки додаю яблука, подрібнену кінзу, подрібнену зелену цибулю, морську капусту. Гарненько все перемішую і додаю кунжутне насіння.
салат
6. Перед подачею викладаю блюдо на тарілку, поливаю залишками заправки і подаю.

Схожі рецепти