Рецепт Привіт «Морська капуста» фото

Привіт «Морська капуста»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Фрукти , Морепродукти , Яблука , Часник , Морська капуста
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На швидку руку
Салати
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 30 хв.

Більшість не шанує морську капусту, хоча всі знають про її корисні властивості і про високий вміст вітамінів. Тим, хто не знає, що з неї зробити підкажу, як приготувати салат"Морська капуста" .

Опис приготування:

У морській капусті низький вміст жиру, тому вона дієтична і низькокалорійна. Вона відмінно поєднується з іншими овочами, деякими фруктами і м'ясом. Салат рекомендую відразу подавати на стіл, а якщо плануєте його зробити заздалегідь, то зберігайте в холодильнику не більше 1 дня.

  • Морська капуста суха - 1 щіпка
  • Рисовий оцет - 3 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
  • Кунжутну олію - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Імбир свіжий - 1 Чайна ложка
  • Часник - 1/2 зубчики
  • Яблуко - 1 штука
  • Braai - 2 Ст. Ложки
  • Зелена цибуля - 2 штуки
  • Кунжут - 1 Ст. Ложка
салат
1. Морська капуста у мене сушена, заливаю її холодною водою і залишаю на 10 хвилин.
салат
2. Через необхідний час перекидають капусту на сито, щоб пішла зайва вода, і руками відвалів воду, що залишилася. Нарізаю водорості невеликими шматочками.
салат
3. Для заправки: в миску вливаю кунжутне масло, соєвий соус, оцет, додаю подрібнений часник, імбир і цукровий пісок. Перемішую до розчинення цукрових крупинок.
салат
4. Яблука у мене зиязиках сортів, мою їх гарненько і розрізаю на 2 частини, вичищаю насіння і розрізаю яблука невеликими шматочками.
салат
5. У миску до заправки додаю яблука, подрібнену кінзу, подрібнену зелену цибулю, морську капусту. Гарненько все перемішую і додаю кунжутне насіння.
салат
6. Перед подачею викладаю блюдо на тарілку, поливаю залишками заправки і подаю.

Схожі рецепти