Рецепт Морська капуста по-корейськи фото

Морська капуста по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Морква, Цибуля
Вегетаріанське харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Салати

Якщо спробувати це блюдо закритими очима, то мало хто здогадається, що його основою є саме морська капуста. Пропонуємо спробувати, як приготувати морську капусту по-корейськи.

Для цієї страви підійде будь-який вид морської капусти: свіжа, морожена або сушена. Воно відмінно підійде в якості пікантного салату для вегетаріанців або для любителів гострого і пікантного смаку. Він вітамінний і надзвичайно корисний. Добре поєднується з картоплею, крупами або макаронами.

  • Морська капуста - 300 грам
  • Морквина - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Соняшникова олія - 50 мілілітрів
  • Кунжутну олію - 1 Чайна ложка
  • Часник - 2 зубчики
  • Соєвий соус - 50 мілілітрів
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Перець червоні і чорний - За смаком
морська капуста по-корейськи - фото крок 1
1. Морську капусту кладемо в воду і відварюємо 20 хвилин, потім відкидаємо на друшляк і промиваємо під струменем проточної холодної води.
морська капуста по-корейськи - фото крок 2
2. Моркву чистимо і натираємо на крупній тертці або тертці для корейської моркви. Цибулину чистимо і нарізаємо півкільцями. Сковороду ставимо на вогонь, наливаємо соняшникову олію і обсмажуємо овочі близько 5 хвилин.
морська капуста по-корейськи - фото крок 3
3. У сковороду до овочів додаємо відварену морську капусту, чистимо і видавлюємо часник, вливаємо соєвий соус, оцет і кунжутне масло, насипаємо за смаком червоний і чорний перець. Перемішуємо, накриваємо кришкою і вимикаємо, наполягаємо до охолодження або мінімум 30-40 хвилин.
морська капуста по-корейськи - фото крок 4
4. Готову страву обов'язково охолоджуємо і ставимо в холодильник, подаємо до столу тільки в холодному вигляді. Смачного!

Схожі рецепти