Морська капуста для схуднення
(покроковий рецепт з фото)
Овочі
, Риба та морепродукти
, Фрукти
, Морепродукти
, Зелень
, Цибуля
, Лимон
, Морська капуста
, Кріп
Кількість порцій: 3
Час приготування: 30 хв.
Морська капуста - джерело корисних вітамінів і мінералів, а на її переварювання потрібно набагато більше енергії, ніж в ній калорій. Саме з цих причин капусту і включають в меню худнуть.
Опис приготування:
Морська капуста корисна всім, не тільки тим, хто на дієті або худне. Адже ця морська водорість дуже багата різними корисними речовинами. Якщо ви худнете і часом не знаєте, що приготувати на обід або вечерю, вам на допомогу цей рецепт, з якого ви дізнаєтеся, як приготувати морську капусту для схуднення. Цей салат дуже приємний на смак, їм можна повечеряти або пообідати, подавши до столу з шматочком звареної на пару риби.
- Морська капуста заморожена - 200-250 грам
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Зелень кропу - 20 грам
- Соєвий соус - 1-2 Ст. Ложок (за смаком)
- Лимонний сік - 1 - 1, 5 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
- Цукор - 2 щіпки (по бажанню)
Заздалегідь размораживаем капусту.
Заливаємо її водою і ретельно розмішуємо, щоб видалити пісок і слиз.
Потім відкидаємо на друшляк і гарненько промиємо під проточною водою. Потім зцідити воду.
Очистимо й наріжемо тонкими півкільцями ріпчасту цибулю. Додамо сіль, цукор, перець, кріп і лимонний сік. Пам'ятаємо, щоб цибуля пустила сік і став м'якше.
Змішуємо замаринований цибулю і капусту, заправляємо за смаком соєвим соусом і даємо настоятися хвилин 15.