Рецепт Сніданок «Морська раковина» фото

Сніданок «Морська раковина»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Креветки, Морепродукти, Ікра
Вегетаріанське харчування
На обід, На полуденок, На святковий стіл
Бутерброди

Рецепт приготування закуски «Морська раковина». Для приготування цієї страви нам знадобляться круглі булочки. Для їх начинки можна використовувати абсолютно будь-які салати, на ваш розсуд і смак.

Кількість порцій: 5
  • Червона ікра - 50 грам
  • Рослинна олія - 30 мілілітрів
  • Булочки круглі - 5 штук
  • Сіль - 1 За смаком
  • Яйця - 2 штуки
  • Майонез - 1 За смаком
  • Відварені креветки - 100 грам
закуска
1. Гострим ножем, не до самого кінця, розрізаємо булочку уздовж. Виймаємо з нижньої частини м'якуш.
закуска
2. На сковороду вливаємо олію і до золотистого кольору підсмажуємо м'якуш.
закуска
3. Відварюємо круто яйця. Натираємо на дрібній тертці.
закуска
4. Дрібно нарізаємо відварені креветки.
закуска
5. У мисці змішуємо яйця, креветки, ікру і сухарики. Додаємо сюди майонез. Якщо є необхідність, солимо.
закуска
6. Отримані салатом начиняє булочки. Місце zubochistku, щоб булочки не зачинялися. В оздобленні можна застосовувати перепелині яйця (символізують перлину).

Схожі рецепти