Рецепт Сніданок «Морська раковина» фото

Сніданок «Морська раковина»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Креветки , Морепродукти , Ікра
Вегетаріанське харчування
На обід , На полуденок , На святковий стіл
Бутерброди
Час приготування: 30 хв.

Рецепт приготування закуски «Морська раковина». Для приготування цієї страви нам знадобляться круглі булочки. Для їх начинки можна використовувати абсолютно будь-які салати, на ваш розсуд і смак.

Кількість порцій: 5
  • Червона ікра - 50 грам
  • Рослинна олія - 30 мілілітрів
  • Булочки круглі - 5 штук
  • Сіль - 1 За смаком
  • Яйця - 2 штуки
  • Майонез - 1 За смаком
  • Відварені креветки - 100 грам
закуска
1. Гострим ножем, не до самого кінця, розрізаємо булочку уздовж. Виймаємо з нижньої частини м'якуш.
закуска
2. На сковороду вливаємо олію і до золотистого кольору підсмажуємо м'якуш.
закуска
3. Відварюємо круто яйця. Натираємо на дрібній тертці.
закуска
4. Дрібно нарізаємо відварені креветки.
закуска
5. У мисці змішуємо яйця, креветки, ікру і сухарики. Додаємо сюди майонез. Якщо є необхідність, солимо.
закуска
6. Отримані салатом начиняє булочки. Місце zubochistku, щоб булочки не зачинялися. В оздобленні можна застосовувати перепелині яйця (символізують перлину).

Схожі рецепти