Сніданок «Морська раковина»
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування закуски «Морська раковина». Для приготування цієї страви нам знадобляться круглі булочки. Для їх начинки можна використовувати абсолютно будь-які салати, на ваш розсуд і смак.
Кількість порцій: 5
- Червона ікра - 50 грам
- Рослинна олія - 30 мілілітрів
- Булочки круглі - 5 штук
- Сіль - 1 За смаком
- Яйця - 2 штуки
- Майонез - 1 За смаком
- Відварені креветки - 100 грам
1. Гострим ножем, не до самого кінця, розрізаємо булочку уздовж. Виймаємо з нижньої частини м'якуш.
2. На сковороду вливаємо олію і до золотистого кольору підсмажуємо м'якуш.
3. Відварюємо круто яйця. Натираємо на дрібній тертці.
4. Дрібно нарізаємо відварені креветки.
5. У мисці змішуємо яйця, креветки, ікру і сухарики. Додаємо сюди майонез. Якщо є необхідність, солимо.
6. Отримані салатом начиняє булочки. Місце zubochistku, щоб булочки не зачинялися. В оздобленні можна застосовувати перепелині яйця (символізують перлину).