Апетитні курячі грудки
(покроковий рецепт з фото)
Курячі грудки, які зроблені за рецептом, як приготувати апетитні курячі грудки, виходять неймовірно ароматними, соковитими і смачними. Велика кількість овочів і трав надає страві особливої пікантності.
Чи збираєтеся готувати курячі грудки, але переживаєте за соковитість м'яса, адже дуже часто саме курячі грудки (філе) виходять сухими? Пропоную вам перевірений рецепт соковитого і смачного м'яса. Подавайте блюдо у формі, де і запікали, щоб м'ясо залишалося в соусі. Їжте його гарячим, до нього підійде будь-який гарнір.
- Курячі грудки - 2 штуки
- Гриби - 120 грам
- Зелений горошок - 0, 5 склянки
- Сушені томати - 1/3 склянки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Курячий бульйон - 3/4 склянки
- Сухе біле вино - 1/4 склянки
- Вершки - 0, 5 склянки
- Пармезан тертий - 1/3 склянки
- Пластівці перцю чилі - 1 щіпка
- Чебрець сушений - 0, 5 штуки
- Сушений базилік - 1 щіпка
- Орегано сушений - 1 Чайна ложка
- Свіжий базилік - 2-3 штук
1. Вимийте м'ясо, посоліть і поперчіть його.
2. У сковороді розтопіть 2 столові ложки вершкового масла. Викладіть м'ясо і обсмажте його близько 3 хвилин з кожного боку, видаліть м'ясо зі сковороди.
3. Поверніть сковороду на вогонь. Подрібніть часник і додайте його в сковороду, обсмажуйте 30 секунд.
4. Додайте в сковороду до часнику бульйон, вино, вершки, нарізані сушені томати, тертий сир, всі трави, крім свіжого базиліку. Варіть суміш на слабкому вогні близько 5-8 хвилин.
5. Поверніть в сковороду курячі грудки, додайте нарізані пластинками гриби і горошок.
6. Надішліть сковороду з куркою і овочами в розігріту до 200 градусів духовку на 25-30 хвилин.
7. Дістаньте готову страву, прикрасьте його нарубаним свіжим базиліком і подавайте до столу.