Рецепт Sinnaʙon (апетитні булочки) фото

Sinnaʙon (апетитні булочки)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , Молочні продукти
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Булочки
Кількість порцій: 5
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Мабуть, навіть не буду сумніватися в тому, що випічку люблять усі. А як же приготувати всіма відомі булочки Сіннабон? зробив? Насправді це простіше, ніж здається. Це самі ароматні булочки в світі!

Опис приготування:

Сир для крему краще використовувати"Маскарпоне" , "Філадельфію" або"Альметте" . При змащення кремом намагайтеся, щоб булочки були досить прохолодними, інакше крем розплавиться і потече. А щоб він не застиг, поки остигають булочки, поставте його поруч з духовкою в тепле місце. Смачного!

  • Борошно - 500 грам
  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Цукор - 100 грам
  • Вершкове масло - 80 грам
  • Дріжджі - 50 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Крохмаль - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 4 Ст. Ложки
  • Цукор - 200 грам (для начинки)
  • Вершкове масло - 60 грам (для начинки)
  • Обкладинка - 3 Ст. Ложки (для начинки)
  • Цукрова пудра - 100 грам (для крему)
  • Вершковий сир - 80 грам (для крему)
  • Вершкове масло - 50 грам (для крему)
  • Ваніль - 1 щіпка (для крему)
1
Приготуйте опару: в глибоку миску покладіть дріжджі, одну столову ложку цукру і тепле молоко. Все добре перемішайте, накрийте (газетою або пакетом) і поставте в тепло (приблизно хвилин на 20).
2
В окремій ємності розчиніть у воді крохмаль і додайте решту цукру. Заважайте, поки цукор повністю не розчиниться (хвилин 5-8). Потім покладіть розм'якшене вершкове масло і добре перемішайте.
3
З'єднайте опару зі сумішшю масла і крохмалю. Перемішайте і акуратно починайте вводити борошно (намагайтесь не зловживати, тісто має бути м'яким). Замісити тісто, поставте його в тепло приблизно на 2 годину.
4
Візьміть підійшло тісто, вимісити його ще раз і розкачати пластом. Приготуйте начинку:для цього просто змішайте розм'якшене масло з цукром і корицею. Змастіть рівномірно наш пласт тесту. Щільно скрутіть рулетиком і наріжте шматочками по 3-4 см.
5
Покладіть булочки на застелений пергаментом деко подалі один від одного (т.К. Вони виростуть в розмірі, тому щоб не злиплися). Поставте в тепло на півгодини. Випікайте при 180 З до готовності, хвилин 25.
6
Тим часом приготуйте крем: для цього змішайте м'яке вершкове масло з сиром, цукровою пудрою і ваніллю. Дістаньте булочки, дайте їм трохи охолонути, після чого змажте кремом.

Схожі рецепти