Рецепт Булочки з корицею «Sinnaʙon» фото

Булочки з корицею «Sinnaʙon»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто , Молочні продукти , Дріжджове тісто
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Булочки
Кількість порцій: 12
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Булочки з корицею"Сіннабон" - дуже смачні і калорійні булочки. Можна навіть сказати, що це не просто булочки, а тістечка! Їх обов'язково варто спробувати!

Опис приготування:

Аромат кориці, пишне тісто, вершковий крем - це все про них, про ці шедеври кулінарного мистецтва. Як приготувати булочки з корицею"Сіннабон" , щоб зрозуміти чому їх включили в список 50 задоволень життя? Давайте звернемося до класичного рецепту.

  • Борошно - 600 грам
  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 100 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Вершкове масло - 80 грам
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка (начинка)
  • Ванілін - 1 щіпка (начинка)
  • Цукор - 1 Склянка (начинка)
  • Сир вершковий - 50 грам (крем)
  • Вершкове масло - 40 грам (крем)
  • Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки (крем)
булочки з корицею
Розчиніть дріжджі і 1 ç.l. Цукру в теплому молоці, відставте на 10-15 хвилин. Розмішайте цукор, що залишився з яйцями, додайте м'яке масло і сіль, підійшли дріжджі і борошно. Замісити тісто.
булочки з корицею
Накрийте тісто, поставте його в тепле місце на 90 хв для підйому. Можна залишити в чаші мультиварки при закритій кришці. Тісто має збільшитися вдвічі.
булочки з корицею
Для начинки змішайте цукор, ванілін і корицю. За оригінальним рецептом використовують 3 ст.Л. Кориці. Не в образу відомим кондитерам буде сказано, але по-моєму стільки кориці занадто багато. Тому я додаю тільки чайну ложку. Підійшло тісто розкачати в прямокутник 30х40см. І змастіть зверху розм'якшеним маслом. Зверху посипте начинкою, залишаючи по одному краю 3 см., щоб рулет не розгорнувся. Скачайте тісто в щільний рулет.
булочки з корицею
Гострим тонким ножем розрізати рулет на 12 частин (по 2, 5 см. Кожна). Утворені роли викладіть на деко, вистелений силіконовим килимком (або пергаментом) на відстані 3 см. Інший інший. Накрийте форму харчовою плівкою (рушником) і залиште для підйому на одну годину. Ось булочки піднялися і злегка стикнулися один з одним.
булочки з корицею
Розігрійте духовку до 180 градусів і випікайте булочки 20-25 хвилин.
булочки з корицею
Поки булочки випікаються, приготуйте крем. Змішайте вершковий сир з розм'якшеним маслом, цукровою пудрою і ваніліном. Готові булочки, не виймайте з форми. Дайте їм охолонути близько 5 хвилин, а потім нанесіть крем.
булочки з корицею
Смачного!

Схожі рецепти