Булочки з корицею «Sinnaʙon»
(покроковий рецепт з фото)
Булочки з корицею "сіннабон" - дуже смачні і калорійні булочки. Можна навіть сказати, що це не просто булочки, а тістечка! Їх обов'язково варто спробувати!
Аромат кориці, пишне тісто, вершковий крем - це все про них, про ці шедеври кулінарного мистецтва. Як приготувати булочки з корицею "сіннабон", щоб зрозуміти чому їх включили в список 50 задоволень життя? Давайте звернемося до класичного рецепту.
- Борошно - 600 грам
- Молоко - 200 мілілітрів
- Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
- Цукор - 100 грам
- Яйце - 2 штуки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Вершкове масло - 80 грам
- Обкладинка - 1 Чайна ложка (начинка)
- Ванілін - 1 щіпка (начинка)
- Цукор - 1 Склянка (начинка)
- Сир вершковий - 50 грам (крем)
- Вершкове масло - 40 грам (крем)
- Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки (крем)
Розчиніть дріжджі і 1 ç.l. Цукру в теплому молоці, відставте на 10-15 хвилин. Розмішайте цукор, що залишився з яйцями, додайте м'яке масло і сіль, підійшли дріжджі і борошно. Замісити тісто.
Накрийте тісто, поставте його в тепле місце на 90 хв для підйому. Можна залишити в чаші мультиварки при закритій кришці. Тісто має збільшитися вдвічі.
Для начинки змішайте цукор, ванілін і корицю. За оригінальним рецептом використовують 3 ст.Л. Кориці. Не в образу відомим кондитерам буде сказано, але по-моєму стільки кориці занадто багато. Тому я додаю тільки чайну ложку. Підійшло тісто розкачати в прямокутник 30х40см. І змастіть зверху розм'якшеним маслом. Зверху посипте начинкою, залишаючи по одному краю 3 см., щоб рулет не розгорнувся. Скачайте тісто в щільний рулет.
Гострим тонким ножем розрізати рулет на 12 частин (по 2, 5 см. Кожна). Утворені роли викладіть на деко, вистелений силіконовим килимком (або пергаментом) на відстані 3 см. Інший інший. Накрийте форму харчовою плівкою (рушником) і залиште для підйому на одну годину. Ось булочки піднялися і злегка стикнулися один з одним.
Розігрійте духовку до 180 градусів і випікайте булочки 20-25 хвилин.
Поки булочки випікаються, приготуйте крем. Змішайте вершковий сир з розм'якшеним маслом, цукровою пудрою і ваніліном. Готові булочки, не виймайте з форми. Дайте їм охолонути близько 5 хвилин, а потім нанесіть крем.
Смачного!