Рецепт Булочки з шоколадною начинкою «Sinnaʙon» фото

Булочки з шоколадною начинкою «Sinnaʙon»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Борошно, Молочні продукти, Какао, Яйця, Молоко
На полуденок
Випічка, Булочки

Булочки "синнабон" - це дуже ароматні і смачні французькі булочки з повітряним тестом. В оригіналі використовують корицю як начинку, але ми пропонуємо унікальну шоколадну начинку. Спробуйте!

Поспішаємо попередити, що на кухні доведеться провести приблизно години три, але, коли квартира заповниться ароматом здоби і шоколаду, від втоми після виконаної роботи не залишиться і сліду. Важливий секрет - підібрати продукти кращої якості і першої свіжості.

Дивіться, як приготувати булочки з шоколадною начинкою "сіннабон", і угощайтесь.

  • Вершкове масло - 75 грам
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Молоко - 1 Склянка
  • Яйця - 1 штука
  • Сухі дріжджі - 2 чайних ложки
  • Ванільний цукор - 2 чайних ложки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Борошно - 3 склянки
  • Цукор - 1/2 склянки (для начинки)
  • Вершкове масло - 50 грам (для начинки)
  • Какао - 2 Ст. Ложки (для начинки)
  • Сметана жирна - 1 Склянка (для начинки)
  • Цукрова пудра - 100 грам (для начинки)
  • Вершки - 5 Ст. Ложок (для начинки)
булочки з шоколадною начинкою
1. Спершу необхідно зробити опару. З'єднайте сухі дріжджі і 1 немає. Ложку сахара. Розчиніть суміш в теплому молоці і поставте опару на 10-15 хвилин в тепле місце.
булочки з шоколадною начинкою
2. Потрібно збити яйця і додати цукор, який залишився. Продовжуйте збивати, поки не утвориться міцна піна. Після піну посоліть і додайте сіль і вершкове масло. Масло бажано заздалегідь дістати з холодильника. Перемішайте масу.
булочки з шоколадною начинкою
3. Залийте яєчну піну в піднялася опару. Потихеньку додайте борошно, акуратно перемішуючи. Тісто не повинно вийти рідким, має добре відставати від рук. Приготоване тісто потрібно накрити рушником і відставити на 40-50 хвилин в тепле місце, поки воно не збільшиться в два рази.
булочки з шоколадною начинкою
4. Зробіть начинку для булочок.
Змішайте виделкою м'яке вершкове масло з какао і цукром. Суміш повинна вийти однорідною, як джем.
булочки з шоколадною начинкою
5. Розігрійте духовку до 180-200 градусів. Розкачайте тісто. На стіл посипте щіпку борошна, викладіть шматочок тесту і трохи вимішайте його, щоб зробити його більш пружним. Качалкою зробіть тонкий пласт товщиною не більше 6 мм.
булочки з шоколадною начинкою
6. Приготовану начинку розкладіть на розкачане тісто. Відступайте від країв на пару сантиметрів.
булочки з шоколадною начинкою
7. Скрутіть рулет і наріжте на 13 частин. Складіть булочки на змащений маслом деко. Якщо накрити рушником на пару хвилин, булочки будуть ще більш повітряні. Випікати булочки треба хвилин 20.
булочки з шоколадною начинкою
8. Приготуйте глазур, змішавши всі інгредієнти. Після випікання рясно змастіть булочки глазур'ю.

Схожі рецепти