Рецепт Булочки «Sinnaʙon» з корицею фото

Булочки «Sinnaʙon» з корицею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня , Американська кухня
Борошно , Молочні продукти , Молоко , Мед
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Випічка , Булочки
Кількість порцій: 15-18
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Якщо ви хочете побалувати рідних і себе солодкою випічкою, то цей чудовий рецепт булочок"Сіннабон" з корицею вам допоможе в цьому. Аромат цієї випічки зведе з розуму, а смак залишиться в пам'яті.

Опис приготування:

Цей рецепт досить простий у виконанні. Хоч і займе час, але то кількість ніжних рум'яних булочок, яке у вас при цьому вийде, стане найкращою нагородою. Можна спробувати такий варіант: додати шматочок вершкового масло до цукру з корицею перед тим, як розмістити на пласті. Подивіться, як приготувати булочки «Сіннабон» з корицею. Вони чудово поєднуються з кавою, какао, чаєм і молоком.

  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Дріжджі - 11 грам
  • Куряче яйце - 2 грами
  • Маргарин - 120 грам (для тіста - 70 м, для начинки - 50 м)
  • Цукор - 300 грам (для тіста - 100 м, для начинки - 200 м)
  • Борошно - 700 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Обкладинка - 20 чайних ложок
  • Вершковий сир - 50 грам
  • Цукрова пудра - 100 грам
  • Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
булочки
1. Підігрійте молоко і розпустіть в ньому дріжджі. Поставте в тепло. Через 15 хвилин з'являться бульбашки на поверхні молока.
булочки
2. Збийте яйця і додайте до них розтоплений маргарин. Ретельно розмішайте.
булочки
3. Введіть в суміш яєць і маргарину дріжджі і борошно з сіллю. Спочатку всипте 1/2 від усієї кількості борошна.
булочки
4. Підготуйте клейковину. Для цього до одній столовій ложці борошна додайте по краплі води. Коли маса стане клейкою, обмийте грудку в проточній холодній воді.
булочки
5. Отриману клейковину з'єднайте з тестом. Розмішайте.
булочки
6. Всипте решту борошна. Замісити тісто. Воно підійде приблизно через годину. Для цього залиште його в теплому місці.
булочки
7. Змішайте цукор і корицю.
булочки
8. Тісто розкачати. Підготовлений пласт змастіть розтопленим маргарином.
булочки
9. Зверху розподіліть суміш кориці з цукром.
булочки
10. Пласт з начинкою скрутіть в рулет якомога тугіше.
булочки
11. Поріжте рулет на булочки висотою не більше 3 см. Надішліть в духовку для випікання при температурі 180 З 20 хвилин.
булочки
12. Приготуйте крем. Для цього з'єднаєте вершкове масло, цукрову пудру, вершковий сир, на повільному вогні підігрійте і добре перемішайте.
булочки
13. Готовим булочкам дайте трохи охолонути. Змастіть підготовленим кремом. Тепер запропонуйте булочки"Сіннабон" своїм близьким. Вони нікого не залишать байдужим. Приємного чаювання.

Схожі рецепти