Булочки «Sinnaʙon» з корицею
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете побалувати рідних і себе солодкою випічкою, то цей чудовий рецепт булочок "сіннабон" з корицею вам допоможе в цьому. Аромат цієї випічки зведе з розуму, а смак залишиться в пам'яті.
Цей рецепт досить простий у виконанні. Хоч і займе час, але то кількість ніжних рум'яних булочок, яке у вас при цьому вийде, стане найкращою нагородою. Можна спробувати такий варіант: додати шматочок вершкового масло до цукру з корицею перед тим, як розмістити на пласті. Подивіться, як приготувати булочки «Сіннабон» з корицею. Вони чудово поєднуються з кавою, какао, чаєм і молоком.
- Молоко - 200 мілілітрів
- Дріжджі - 11 грам
- Куряче яйце - 2 грами
- Маргарин - 120 грам (для тіста - 70 м, для начинки - 50 м)
- Цукор - 300 грам (для тіста - 100 м, для начинки - 200 м)
- Борошно - 700 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Обкладинка - 20 чайних ложок
- Вершковий сир - 50 грам
- Цукрова пудра - 100 грам
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
1. Підігрійте молоко і розпустіть в ньому дріжджі. Поставте в тепло. Через 15 хвилин з'являться бульбашки на поверхні молока.
2. Збийте яйця і додайте до них розтоплений маргарин. Ретельно розмішайте.
3. Введіть в суміш яєць і маргарину дріжджі і борошно з сіллю. Спочатку всипте 1/2 від усієї кількості борошна.
4. Підготуйте клейковину. Для цього до одній столовій ложці борошна додайте по краплі води. Коли маса стане клейкою, обмийте грудку в проточній холодній воді.
5. Отриману клейковину з'єднайте з тестом. Розмішайте.
6. Всипте решту борошна. Замісити тісто. Воно підійде приблизно через годину. Для цього залиште його в теплому місці.
7. Змішайте цукор і корицю.
8. Тісто розкачати. Підготовлений пласт змастіть розтопленим маргарином.
9. Зверху розподіліть суміш кориці з цукром.
10. Пласт з начинкою скрутіть в рулет якомога тугіше.
11. Поріжте рулет на булочки висотою не більше 3 см. Надішліть в духовку для випікання при температурі 180 З 20 хвилин.
12. Приготуйте крем. Для цього з'єднаєте вершкове масло, цукрову пудру, вершковий сир, на повільному вогні підігрійте і добре перемішайте.
13. Готовим булочкам дайте трохи охолонути. Змастіть підготовленим кремом. Тепер запропонуйте булочки "сіннабон" своїм близьким. Вони нікого не залишать байдужим. Приємного чаювання.