Рецепт Французькі відбивні зі свинини в духовці фото

Французькі відбивні зі свинини в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Відбивні
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Дуже часто в приготуванні страв використовую свинину, мені дуже подобається її смак, м'якість і то, що м'ясо дуже поживне. Розповідаю, як приготувати французькі відбивні зі свинини в духовці.

Опис приготування:

Таке блюдо роблю майже до кожного свята. Воно мені подобається за простоту і легкість приготування, за смакові властивості, тим більше, що свинина добре поєднується з різними гарнірами і легко засвоюється організмом. Іноді додаю скибочки ананаса, апельсина або ж ароматні трави.

  • Свинячий ошийок - 1 кілограм
  • Гриби - 1 кілограм
  • Цибуля - 3 штуки
  • Твердий сир - 100 грам
  • Плавлений сир - 100 грам
  • Томат - 2 штуки
  • Гірчичний - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
французькі відбивні зі свинини в духовці - фото крок 1
1. Гриби можна брати будь-які (у мене печериці), очищаю їх від шкірки і зрізаю край плодоніжки, потім перекидають на друшляк і гарненько мою.
французькі відбивні зі свинини в духовці - фото крок 2
2. Вимиті і очищені гриби нарізаю тонкими пластинами.
французькі відбивні зі свинини в духовці - фото крок 3
3. Сковороду розігріваю з рослинним маслом, потім відправляю туди гриби.
французькі відбивні зі свинини в духовці - фото крок 4
4. Тим часом чищу і мою цибулю, нарізаю його тонкими півкільцями.
французькі відбивні зі свинини в духовці - фото крок 5
5. Коли вся рідина з грибів на сковороді вже випарувалася, тоді додаю подрібнену цибулю.
французькі відбивні зі свинини в духовці - фото крок 6
6. Вміст сковороди перемішую і обсмажую до золотистого кольору цибулі, потім перекладаю на тарілку.
французькі відбивні зі свинини в духовці - фото крок 7
7. Плавлений сир попередньо відправив в морозильну камеру, потім подрібнюю на крупній тертці обидва види сиру.
французькі відбивні зі свинини в духовці - фото крок 8
8. Шматок свинини мою і нарізаю шматочками близько 1-1, 5 сантиметрів в товщину.
французькі відбивні зі свинини в духовці - фото крок 9
9. Кожен шматочок м'яса обертають в харчову плівку і відбиваю молоточком.
французькі відбивні зі свинини в духовці - фото крок 10
10. Деко змащую олією (можна покласти пергамент) і викладаю відбите м'ясо в один шар.
французькі відбивні зі свинини в духовці - фото крок 11
11. Кожен шматочок солю і перчу, змащую гірчицею і викладаю по центру приготовану з грибів і цибулі начинку.
французькі відбивні зі свинини в духовці - фото крок 12
12. Томати мою і нарізаю кружечками або півкільцями, розподіляю їх по свинині.
французькі відбивні зі свинини в духовці - фото крок 13
13. Посипаю свинину спершу плавленим, а потім вже твердим сиром і відправляю в духовку.
французькі відбивні зі свинини в духовці - фото крок 14
14. Випікаю відбивні в розігрітому до 180-200 градусів духовці 35-45 хвилин, потім м'ясо відразу ж подаю на стіл.

Схожі рецепти