Рецепт Антрекот з грибами фото

Антрекот з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Яловичина , Гриби
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Антрек
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 30 хв.

Обожнюю печериці, готую з них соус або просто смажу до м'яса. Дуже смачно виходить, якщо гриби обсмажити і подати з антрекотом. Можна додати свіжий салат і чудовий ароматний вечерю забезпечений!

Опис приготування:

Як приготувати антрекот з грибами?

1. М'ясо промийте.

2. Промокніть паперовим рушником. М'ясо повинно бути сухим.

3. Натріть антрекот сіллю і чорним перцем.

4. У сковороду влийте пару ложок олії.

5. Розігрійте сковороду з маслом на високому вогні.

6. Обсмажуйте м'ясо по 5-6 хвилин з кожного боку. М'ясо вилки не пробивайте, перевертайте за допомогою щипців.

7. Печериці промийте, наріжте уздовж наполовину і обсмажте в сковороді на олії на середньому вогні. Смажте, поки рідина не википить.

8. Готовий антрекот викладіть на тарілку і залиште на 10 хвилин відпочити. Через 10 хвилин викладіть на м'ясо або поруч з ним смажені гриби.

Подавайте антрекот зі свіжою зеленню - руколою, наприклад. А з грибами можна обсмажити або запекти кружечки помідорів. Вийти яскраво і дуже смачно.

Антрекот з грибами готовий!

Смачного!

  • Антрек - 1 штука(500-550 г)
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Масло оливкове - 4-5 Ст. Ложок (або рослинне)
  • Печериці - 300 грам
Як приготувати антрекот з грибами?

1. М'ясо промийте.

2. Промокніть паперовим рушником. М'ясо повинно бути сухим.

3. Натріть антрекот сіллю і чорним перцем.

4. У сковороду влийте пару ложок олії.

5. Розігрійте сковороду з маслом на високому вогні.

6. Обсмажуйте м'ясо по 5-6 хвилин з кожного боку. М'ясо вилки не пробивайте, перевертайте за допомогою щипців.

7. Печериці промийте, наріжте уздовж наполовину і обсмажте в сковороді на олії на середньому вогні. Смажте, поки рідина не википить.

8. Готовий антрекот викладіть на тарілку і залиште на 10 хвилин відпочити. Через 10 хвилин викладіть на м'ясо або поруч з ним смажені гриби.

Подавайте антрекот зі свіжою зеленню - руколою, наприклад. А з грибами можна обсмажити або запекти кружечки помідорів. Вийти яскраво і дуже смачно.

Антрекот з грибами готовий!

Смачного!

Схожі рецепти