Антрекот з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Обожнюю печериці, готую з них соус або просто смажу до м'яса. Дуже смачно виходить, якщо гриби обсмажити і подати з антрекотом. Можна додати свіжий салат і чудовий ароматний вечерю забезпечений!
Як приготувати антрекот з грибами?
1. М'ясо промийте.
2. Промокніть паперовим рушником. М'ясо повинно бути сухим.
3. Натріть антрекот сіллю і чорним перцем.
4. У сковороду влийте пару ложок олії.
5. Розігрійте сковороду з маслом на високому вогні.
6. Обсмажуйте м'ясо по 5-6 хвилин з кожного боку. М'ясо вилки не пробивайте, перевертайте за допомогою щипців.
7. Печериці промийте, наріжте уздовж наполовину і обсмажте в сковороді на олії на середньому вогні. Смажте, поки рідина не википить.
8. Готовий антрекот викладіть на тарілку і залиште на 10 хвилин відпочити. Через 10 хвилин викладіть на м'ясо або поруч з ним смажені гриби.
Подавайте антрекот зі свіжою зеленню - руколою, наприклад. А з грибами можна обсмажити або запекти кружечки помідорів. Вийти яскраво і дуже смачно.
Антрекот з грибами готовий!
Смачного!
- Антрек - 1 штука(500-550 г)
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Масло оливкове - 4-5 Ст. Ложок (або рослинне)
- Печериці - 300 грам
1. М'ясо промийте.
2. Промокніть паперовим рушником. М'ясо повинно бути сухим.
3. Натріть антрекот сіллю і чорним перцем.
4. У сковороду влийте пару ложок олії.
5. Розігрійте сковороду з маслом на високому вогні.
6. Обсмажуйте м'ясо по 5-6 хвилин з кожного боку. М'ясо вилки не пробивайте, перевертайте за допомогою щипців.
7. Печериці промийте, наріжте уздовж наполовину і обсмажте в сковороді на олії на середньому вогні. Смажте, поки рідина не википить.
8. Готовий антрекот викладіть на тарілку і залиште на 10 хвилин відпочити. Через 10 хвилин викладіть на м'ясо або поруч з ним смажені гриби.
Подавайте антрекот зі свіжою зеленню - руколою, наприклад. А з грибами можна обсмажити або запекти кружечки помідорів. Вийти яскраво і дуже смачно.
Антрекот з грибами готовий!
Смачного!