Балик з коропа в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)
Мій чоловік - завзятий рибалка, риба вже не вміщається в холодильник. Готувала рибу вже у всіх видах: супи, посмажені, запечена і т.Д. І ось знайшла новий відмінний рецепт як зробити балик з коропа.
Існує безліч рецептів приготування балику з різних видів м'яса, а я хочу розповісти, як можна приготувати балик з коропа в домашніх умовах. Взагалі можна використовувати абсолютно будь-яку рибу: судака, форель, Osetrina, сома і т.Д. Головне - дуже добре відчистити рибу від нутрощів, щоб вона не почала гаснути. При приготуванні балику можна використовувати будь-які інші приправи на ваш смак, мені дуже сподобалася в поєднанні з коропом паприка. Коли кладете рибу в холодильник на вяление, її також можна покласти і в звичайний целофановий пакет, але фахівці радять в'ялити рибу саме в бавовняної або лляної тканини. Якщо відразу ви її не з'їли, зберігати слід також в бавовняної тканини на нижній полиці. Балик виходить дуже ароматним і ніжним, наріжте його на тонкі шматочки, викладіть на блюдо, акуратно прикрасьте гілочками кропу.
- Короп - 2 штуки
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Приготування перців - 4 Ст. Ложки