Риба стерильна
(покроковий рецепт з фото)
Царська риба стерлядь. Вона у мене асоціюється з шикарними стравами, які подавали до двору в Європі і в Російській імперії. Її гарний вигляд і смак говорять самі за себе.
І, ось, ця рибка виявилася у мене в руках. Я вирішила зробити з неї смачну закуску для святкового столу. А саме я поділюся з вами рецептом того, як приготувати балик з стерляді. Покладіть шматочок на хліб і просто отримаєте задоволення від такого смаку! головне, НЕ пересолити.
- Постріл філе - 1 штука
- Сіль морська - За смаком
У скляний посуд насипте шар солі в 1 см. Завантажте філе зверху, і його зверху засипте сіллю.
Приберіть рибу в холодильник на тиждень. Після цього промийте її під проточною водою.
Потім наріжте стерлядь шматочками. Розвісьте їх на шпагаті або нитці в сухому місці на 1-2 дня.
Готовий балик наріжте тонкими шматочками, і подавайте. Приємною дегустації!